DIGI Mobil: Oficial, ce Nu Stiu Romanii ca Primesc Gratuit

DIGI Mobil asimilare

DIGI Mobil are milioane de clienti in toata Romania in momentul de fata, foarte multi dintre ei platind pentru serviciile pe care operatorul le are fara sa stie chiar toate beneficiile gratuite pe care le au. Astazi vorbim despre unul dintre ele care este oferit in mod constant de catre DIGI Mobil pentru toti clientii sai, mai exact posibilitatea de a folosi gratuit in Ungaria traficul de internet din abonamente ca si cum el ar fi utilizat in reteaua din toata Romania.

DIGI Mobil are aceasta gratuitate speciala pentru clientii sai disponibila de foarte multa vreme, ea fiind prelungita in mod constant pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a naviga pe internet fara probleme. In mod normal, DIGI Mobil le ofera clientilor o alocatie mica de trafic de internet in roaming bazata pe pretul lunar al abonamentului, insa in cazul Ungariei se ofera acces la tot traficul de internet ca si cum el ar fi folosit in Romania de catre clienti.

DIGI Mobil: Oficial, ce Nu Stiu Romanii ca Primesc Gratuit

DIGI Mobil spune in momentul de fata ca le ofera clientilor gratuit acest beneficiu major pana in data de 30 iunie 2021, insa in realitate e cel mai probabil sa il extinda si dincolo de aceasta data. La fel s-a intamplat si pana in momentul de fata, DIGI Mobil permitandu-le clientilor romani sa-i foloseasca reteaua din Ungaria precum o folosesc pe cea din Romania, dar nu se stie pentru cat timp va mai fi permis acest lucru pentru ca acea retea a fost vanduta.

DIGI Mobil a anuntat ca a vandut reteaua de telecomunicatii mobile din Ungaria catre o companie terta dupa ce i-a fost refuzata licenta pentru frecventele 5G din tara. Pentru ca DIGI Mobil nu putea avea acces la retelele 5G, a decis sa renunte complet la investitiile din Ungaria, asa ca bucurati-va de aceasta gratuitate cat inca mai este oferita pentru ca nu se stie pentru cat timp va mai fi ea disponibila pentru toata lumea, traficul scazand substantial dupa ce ea va disparea.

DIGI Mobil ofera informatii despre beneficiile din roaming pentru clienti intr-o pagina dedicata disponibila pe website-ul sau, asa ca puteti vedea acolo exact ce primiti in diverse tari din lume.