BANCA Transilvania: Anunt Oficial, ce Primesc Gratis Romanii

BANCA Transilvania muzeu

BANCA Transilvania are un anunt oficial grozav pentru clientii sai din toata tara, iar asta in conditiile in care oamenii au nevoie de vesti bune, si le ofera gratis ceva de care multi se vor putea bucura. BANCA Transilvania a decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a se bucura de pret redus la jumatate pentru biletele unui festival de film care se desfasoara zilele acestea in Bucuresti, si daca vrei sa le vezi, atunci poti profita de promotie.

BANCA Transilvania vine cu aceasta gratuitate pentru clientii sai in ideea de a ii ajuta pe oameni sa se bucure mai repede si mai des de serviciile pe care le ofera in fiecare zi. BANCA Transilvania spune ca ofera gratis jumatate din pretul unui bilet pentru filmele care sunt difuzate in cadrul American Independent Film Festiva, gazduit de Muzeul Taranului Roman la Bucuresti in perioada 23 – 27 iunie, dar numai daca ele sunt platite folosind cardurile sale.

BANCA Transilvania: Anunt Oficial, ce Primesc Gratis Romanii

BANCA Transilvania vine cu aceasta surpriza intr-o perioada in care tot mai multi romani cauta sa revina la normalitate, iar cinematografele in aer liber sunt un bun motiv pentru a face acest lucru. Preturile biletelor pentru care BANCA Transilvania se ofera sa plateasca gratuit jumatate din suma ajung la maxim 20 de LEI, insa daca mergeti in grupuri de mai multe persoane, atunci beneficiati de o gratuitate care are valoare mai mare, pana la urma.

BANCA Transilvania obisnuieste sa ii surprinda in mod regulat pe clientii sai din toata Romania, iar aceasta gratuitate este una dintre cele bune pe care banca le ofera pentru clientii sai, deci e bine de avut in vedere. BANCA Transilvania mai are si alte surprize interesante pentru clientii sai din toata Romania, chiar daca nu vorbim neaparat despre gratuitati totale, sau partiale, insa in ciuda acestui lucru, exista diverse bonusuri pentru clientii sai.

BANCA Transilvania are mai mult detalii despre aceasta promotie speciala disponibile chiar in pagina in care sunt listate informatii cu privire la ceea ce li se ofera romanilor.