BCR Romania: Mesajul Oficial, ce Bani da Gratis Clientilor

BCR Romania blocaj

BCR Romania surprinde cu un mesaj oficial care ii anunta pe clientii sai din toata Romania in legatura cu banii pe care ii ofera gratis pentru ei in momentul de fata, si vorbim despre o masura foarte buna. Cei de la BCR Romania au decis cu nu foarte mult timp in urma sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a primi 500 de LEI in mod gratuit daca aleg sa isi cumpere orice fel de produse folosind partenerii disponibili prin programul George Moneyback.

BCR Romania a avut succes foarte mare in randul clientilor cu aceasta promotie speciala pe care o desfasoara in momentul de fata in toata tara, iar unii clienti s-au bucurat de beneficiile gratuite. Ca parte a acestui program special, cei de la BCR Romania le ofera clientilor posibilitatea de a primi inapoi o parte dintre banii pe care ii cheltuie pe cumparaturile facute prin intermediul acestui program, iar separat pot castiga 500 de LEI.

BCR Romania: Mesajul Oficial, ce Bani da Gratis Clientilor

BCR Romania ofera 500 de LEI drept premiu gratuit lunar unui client norocos care cumpara produse prin programul George Moneyback, astfel ca exista mai mult ca sigur concurenta suficienta pentru a castiga banii. In ciuda acestui lucru, daca alegeti sa profitati de promotie si sa cumparati orice prin George Moneyback, atunci aveti sansa de a castiga cei 500 de LEI pe care BCR Romania ii ofera in mod gratuit pentru toata lumea chiar acum.

BCR Romania alege in fiecare luna cate un client care este considerat a fi castigator al premiumui de 500 de LEI, acesta fiind anuntat dupa finalizarea celor 30 de zile pentru inscriere. Cei 500 de LEI pe care BCR Romania ii ofera gratuit clientilor sunt transferati automat in contul clientilor, astfel ca ei pot fi folositi pentru cumparaturi inclusiv in George Moneyback, deci puteti avea iar sansa de a castiga si mai multi bani ca parte a programului.

BCR Romania desfasoara aceasta promotie speciala de foarte multa vreme, si nu va renunta la ea, asa ca aveti in continuare sanse de a castiga tot ceea ce este oferit in momentul de fata.