DACIA Logan 3: Vestile Proaste pentru Noile Masini ale DACIA

DACIA Logan 3 inlaturare

DACIA Logan 3 este noul model de masina pe care cei de la DACIA l-au lansat la inceputul acestui an pentru clientii din Romania, toata Europa, si nu numai, el fiind extrem de popular de la lansare si pana acum. E normal ca DACIA Logan 3 sa fie un model popular de masina din moment ce vine cu atat de multe noutati importante pentru toti clientii, insa din pacate din cauza penuriei de semiconductori, e posibil sa apara noi probleme serioase pentru serie.

DACIA Logan 3 a avut la momentul lansarii unele probleme de disponibilitate in stocuri mari, ele fiind rezolvate atunci de catre DACIA, insa productia a fost oprita in lunile trecute de 2 ori din cauza penuriei de semiconductori. Recent cei de la DACIA au decis sa elimine temporar anumite dotari din vechiul model al Duster pentru a putea produce masinile si a le livra clientilor fara intarzieri, ele urmand a fi montate in masini dupa ce acestea sunt livrate, pe masura ce componentele sunt disponibile.

DACIA Logan 3: Vestile Proaste pentru Noile Masini ale DACIA

DACIA Logan 3 nu are deocamdata zvonita vreo posibila decizie de eliminare temporara a unor dotari pentru a nu fi redusa, sau impiedicata, productia in perioada urmatoare, insa orice este posibil, din pacate, din cauza penuriei de semiconductori. Problema aceasta este atat de mare incat multi producatori de masini sunt fortati sa ia masuri similare, si toti au comunicat in mod oficial ceea ce se intampla, astfel ca momenta DACIA Logan 3 e produsa fara probleme.

DACIA Logan 3, daca va avea eventuale probleme de acest gen, va fi produsa cu prioritate de catre cei de la DACIA pentru a fi livrate masinile comandate de catre cei care le asteapta. Chiar daca unele dotari vor lipsi din masinile DACIA Logan 3 comandate de catre clienti, ele vor fi montate mai apoi in reprezentate, asa cum se intampla cu vechile modele ale Duster care inca mai sunt produse pana in toamna, cand va incepe productia Duster 2021.

DACIA Logan 3 este una dintre cel emai populare masini pe care le vinde in momentul de fata DACIA, si totul multumita noutatilor importante care au fost implementate in masini de-a lungul timpului.