GTA 6: Schimbarea Surprinzatoare facuta in Noul Joc Rockstar

GTA 6 organizare

GTA 6 este urmatorul joc important pe care compania Rockstar Games il va lansa pentru fanii din intreaga lume, si vorbim despre un update asteptat de catre milioane de oameni de ceva vreme, chiar daca aparitia sa tot intarzie, din pacate pentru noi.

GTA 6 ar putea fi prezentat de catre Rockstar Games prin intermediul evenimentelor online daca este sa ne uitam la ceea ce pare sa faca in momentul de fata Rockstar Games, compania angajand diversi oameni care sa coordoneze marea lansare.

GTA 6 ar putea fi lansat la nu mai putin de un deceniu distanta de GTA 5, iar asta pentru ca intre timp cei de la Rockstar Games au lansat GTA Online, un joc extrem de popular in randul oamenilor, care genereaza in continuare foarte multi bani in fiecare an.

GTA 6 ar urma totusi sa aiba parte de o lansare cu mult diferita, prezentarea sa prin evenimente online fiind o metoda inedita de a dezvalui titlu, iar asta si pentru ca Rockstar Games ar putea implementa in titlul sau chiar mai multe surprize decat cele care exista in GTA Online.

GTA 6 ar putea fi prezentat in cadrul unei multitudini de evenimente live facute de catre Rockstar Games cu influenceri din toata lumea, iar de coordonarea lor s-ar putea ocupa oameni pe care compania ii angajeaza in momentul de fata, deci vom afla mai multe despre tot in viitorul apropiat.