Raiffeisen Bank: Schimbare Oficiala, ce da Gratuit Romanilor

Raiffeisen Bank supliment

Raiffeisen Bank surprinde clientii din toata Romania cu o schimbare oficiala prin care anunta ce anume le ofera gratuit tuturor celor care-i folosesc serviciile bancare in momentul de fata, sau care vor sa le foloseasca. Raiffeisen Bank vorbeste in mesajul de mai jos despre faptul ca pentru clientii care fac cumparaturi folosind cardurile sale ofera bonusuri in valoare de pana la 100 de LEI, sau puncte pe care sa le foloseasca la cumparaturi.

Raiffeisen Bank vine aici cu o surpriza oficiala extrem de interesanta, iar asta pentru ca le ofera gratuit bani clientilor sai, iar asta ar fi mai mult ca sigur orice client foarte fericit sa primeasca de la banca. Raiffeisen Bank nu e la prima surpriza oficiala de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a mai oferit in trecut bani gratuit pentru clientii sai, iar acum doar continua sa faca acest lucru pentru a-i bucura pe romani.

Raiffeisen Bank: Schimbare Oficiala, ce da Gratuit Romanilor

Raiffeisen Bank spune mai jos ca romanii care isi fac un card de cumparaturi beneficiind de serviciile sale, si fac plati de minim 500 de LEI pa la 31 iulie vor primi un bonus special. Raiffeisen Bank specifica faptul ca bonusul in LEI este de pana la 100 de LEI, insa in cazul punctelor lucrurile sunt diferite pentru ca nu primiti efectiv bani pe card, ci doar puncte pe care le veti putea folosi la viitoare cumparaturi pe care le realizati cu cardurile bancii.

Raiffeisen Bank ofera mai multe detalii despre aceasta promotie direct pe website-ul sau din Romania, asa ca trebuie sa mergeti acolo pentru a afla exact cum puteti primi gratuit banii, sau punctele. Raiffeisen Bank ne permite foarte simplu sa facem un card de cumparaturi si ofera o varietate de beneficii pentru realizarea acestora, asa ca nu trebuie decat sa va orientati in functie de informatiile care sunt disponibile in cadrul website-ului sau.

Raiffeisen Bank nu este singura banca de la care vedem informatii de acest gen, si promotii similare cu gratuitati pentru clienti, dar exista oferte mult mai bune la altele.