Adio Zvonuri pentru iPhone, Apple incepe sa Cenzureze Dezvaluirile

Adio Zvonuri pentru iPhone, Apple incepe sa Cenzureze Dezvaluirile

Daca pana acum aflam cu mult timp inainte cam care urmeaza sa fie noutatile pentru produsele noi ale Apple, adica iPhone, iPad, Mac, si nu numai, ei bine in viitor s-ar putea sa nu mai avem parte de la fel de multe bucurii, sau dezamagiri, inaintea lansarii produselor.

Apple a inceput sa cenzureze zvonurile cu privire la produsele sale, unii leakeri proeminenti fiind contactati de catre avocati angajati de catre Apple si fiind anuntati in legatura cu faptul ca pot fi actionati in judecata daca mai publica informatii despre produse nelansate.

Apple spune ca aceste zvonuri le ofera competitorilor sai un avantaj cand vine vorba despre produsele nelansate, si creeaza asteptari nerealiste pentru clienti, iar daca ne uitam la cum au copiat chinezii telefoanele iPhone inainte de a fi lansate, americanii au dreptate aici.

Vanatoarea Apple impotriva celor care publica informatii despre produse nelansate a inceput cu iPhone 4, cand Steve Jobs a atacat o publicatie americana care a cumparat un telefon aparent pierdut intr-un bar, insa de atunci s-au si intensificat zvonurile cu privire la produsele Apple.

Realitatea este ca zvonurile tin produsele Apple in atentia lumii intregi, aproape zilnic, iar disparitia lor ar putea un impact substnatial asupra interesului pe care il arata oamenii vis-a-vis de produsele pe care inca le vinde in toata lumea.