Raiffeisen Bank: Anunt Oficial Special catre Clientii Romani

Raiffeisen Bank conectare

Raiffeisen Bank a publicat un nou anunt oficial special pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o decizie la care nimeni nu se astepta, insa care vine ca o veste extrem de buna acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat oficial lanarea RaiConnect, o noua platforma speciala care le permite clientilor persoane fizice/juridice sa intre mai usor in contact cu un consultant dedicat al bancii pentru orice fel de informatii, sau probleme, ar avea.

Raiffeisen Bank a luat multa lume prin surprindere cu acest anunt special oficial, dar vorbim totusi despre o veste extrem de buna pentru cei care ii folosesc in momentul de fata serviciile in toata tara. Conform celor de la Raiffeisen Bank, platforma RaiConnect a fost lansata in cadrul unui proiect pilot, deci nu e 100% sigur ca nu va fi inchisa daca nu da randament, iar ea va permite interconectarea audio-video intre clientii sai si consultantii dedicati.

Raiffeisen Bank: Anunt Oficial Special catre Clientii Romani

Raiffeisen Bank spune ca la RaiConnect vor avea acces clientii persoane fizice care benficiaza de servicii Premium, dar si IMM-urile, astfel ca daca faceti parte din aceste categorii, stiti la ce sa va asteptati. Raiffeisen Bank spune ca exista in momentul de fata 9 consultanti dedicati pentru IMM-uri si 10 pentru clienti persoane fizice cu servicii premium, toti acestia fiind alocati catorva sute de clienti care au fost deja inrolati in noua platforma.

Raiffeisen Bank incearca sa le ofere clientilor sai din toata Romania servicii inovatoare, iar platforma RaiConnect cam asta ar vrea sa fie, mai ales ca vorbim despre lansarea ei in plina pandemie. Din moment ce e nevoie de servicii care sa interconecteze la distanta clientii cu angajatii Raiffeisen Bank pentru a fi rezolvate orice fel de probleme, sau a fi contractate noi servicii, decizia bancii este una foarte buna si probabil ca va exista feedback bun de la clienti.

Raiffeisen Bank spune ca toti clientii care vor avea acces la RaiConnect vor fi contactati de catre angajatii sai, deci ramane sa primiti o informare de la ei cu privire la accesul in platforma.