Netflix: Noul Truc SECRET Anuntat Oficial Tuturor Abonatilor

Netflix stiintific

Netflix a inceput cu ceva timp in urma sa le prezinte abonatilor sai din toata lumea trucurile secrete care exista in cadrul platformei sale de streaming video la cerere in ideea de a ii ajuta sa descopere mai usor titlurile disponibile. Ei bine, astazi vorbim despre un nou truc pe care Netflix ni-l aduce in atentie in Romania, dar cel mai probabil si in alte tari pentru ca de obicei se publica aceste informatii in mai multe piete in care platforma de mesagerie este activa.

Netflix vorbeste mai jos despre un truc secret care vizeaza filmele si serialele care sunt disponibile in cadrul bibliotecii sale de continut in momentul de fata, si vorbim despre cele stiintifico-fantastice. Netflix ne arata mai jos cum putem folosi un cod special pentru a ajunge in sectiunea prin care putem vedea toate filmele stiintifico-fantastice care sunt disponibile in momentul de fata in platforma, unele dintre ele fiind greu de gasit.

Netflix: Noul Truc SECRET Anuntat Oficial Tuturor Abonatilor

Netflix ne ajuta sa descoperim filme stiintifico-fantastice despre care poate pana in momentul de fata n-am fi aflat, iar asta pentru ca exista mii de titluri dintre care putem alege in paltforma companiei. Avand in vedere multitudinea de creatii care ne sunt puse la dispozitie de catre compania Netflix, e util de multe ori sa vedem si cum anume putem descoperi titlurile care nu sunt tocmai cel mai usor de gasit in mod obisnuit in cadrul platformei.

Netflix are coduri de acest gen pentru toate genurile de filme si seriale care sunt disponibile in cadrul platformei, insa din pacate nu exista si o lista publica prin care sa le putem descoperi pe toate. Desigur ca aceasta este o problema pentru foarte multa lume, insa din pacate nu prea exista alte solutii in ceea ce priveste descoperirea continutuli care exista in platforma, separat de simpla cautare a acestuia prin interfata obisnuita.

Netflix ofera in mod regulat informatii de acest gen despre filmele si serialele care sunt oferite pentru toata lumea, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai fi dezvaluit in curand.