WhatsApp: Noile Functii Secrete pentru Toate iPhone, Android

WhatsApp reascultare

WhatsApp pregateste o serie de noi functii secrete pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, acestea fiind prezentate in clipul video de mai jos pentru toti utilizatorii de telefoane. Mai exact, v-am spus zilele trecute ca WhatsApp s-a gandit sa ofere pentru utilizatorii din intreaga lume o noua functie speciala pentru mesajele vocale pe care le putem trimite pentru oricare dintre contactele cu care discutam in mod obisnuit prin intermediul platformei.

WhatsApp a gandit totul intr-un asemenea feol incat sa combine pentru utilizatorii iPhone si Android doua noi functii speciale de care toata lumea se va putea bucura in perioada urmatoare. Mai exact, puteti vedea ca atunci cand incepem sa rostim un mesaj vocal care sa fie trimis contactelor noastre, aplicatia WhatsApp va afisa o noua animatie pentru ceea ce vorbim, iar aceasta este combinata cu o noua functie care ne va permite sa ascultam mesajele vocale inainte de a le trimite catre oricare dintre contacte.

WhatsApp: Noile Functii Secrete pentru Toate iPhone, Android

WhatsApp lucreaza la aceasta a doua functie de mult mai multa vreme, compania americana dorind sa o ofere pentru toata lumea in viitorul cat se poate de apropiat pentru a facilita imbunatatirea experientei de folosire. Multumita acestei functii, cei de la WhatsApp ne ajuta sa nu mai trimitem mesaje vocale care nu sunt suficient de potrivite pentru persoanele la care ajung, ele putand fi refacute dupa ascultare daca nu ne sunt pe plac.

View this post on Instagram

A post shared by WABetaInfo (@wabetainfo)

WhatsApp lucreaza la toata aceasta functionalitate de foarte multa vreme pentru ca e greu de oferit in masura in care vrea compania americana, astfel ca trebuie facuta pentru a functiona cat se poate de bine. Desigur ca pentru ca tot acest lucru sa se intample este nevoie de timp, WhatsApp dorind sa ofere pe iPhone si Android functii care sa nu fie doar utile, ci si care sa functioneze corect pentru a nu avea batai de cap in folosirea lor.

WhatsApp mai are si multe alte functii foarte bune pregatite pentru oamenii din toata lumea, astfel ca pe iPhone si Android vom avea parte de o serie de noutati interesante.