BANCA Transilvania: Anuntul Oficial, Clientii Romani Vizati

BANCA Transilvania erori

BANCA Transilvania are un nou anunt oficial care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, si trebuie sa stii chiar acum despre ceea ce transmite institutia financiara pentru ca are menirea de a te ajuta. Cei de la BANCA Transilvania le transmit romanilor din toata tara faptul ca au actualizat aplicatia pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android in cursul zilelor trecute, noua versiune fiind disponibila pentru toti cei interesati chiar in acest moment.

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania, si anuntul acesta vine ca o veste grozava pentru cei care au luat pana acum decizia de a ii folosi acest serviciu special. Dupa cum prea bine stiti deja, aplicatia BT Pay pentru telefoanele iPhone si Android ofera o varietate de functii pe care BANCA Transilvania le-a gandit in ideea de a le imbunatati experienta de utilizare de care beneficiaza in fiecare zi, dar nimic nu este perfect.

BANCA Transilvania: Anuntul Oficial, Clientii Romani Vizati

BANCA Transilvania isi actualizeaza in mod regulat aplicatia BT Pay pentru telefoanele iPhone si Android, iar in lista de schimbari pe care a publicat-o pentru utilizatori acum spune ca a rezolvat o problema intampinata de catre ei. BANCA Transilvania nu a actualizat si aplicatia pentru telefoanele iPhone, astfel ca acolo nu avem parte de vreo schimbare, insa nu e exclus ca acest lucru sa se intample undeva in viitorul apropiat pentru toti utilizatorii BT Pay.

BANCA Transilvania incearca tot timpul sa rezolve cat se poate de rapid orice fel de probleme care sunt raportate cu aplicatiile pentru telefoanele clientilor, si de multe ori reuseste sa repare orice fel de erori inainte sa genereze probleme prea mari. BANCA Transilvania a actionat la fel si aici, astfel ca daca folositi aplicatia BT Pay intr-un telefon Android, ar fi bine sa o actualizati cat mai repede pentru a scapa de toate erorile pe care le-au intalnit in folosirea obisnuita a aplicatiei.

BANCA Transilvania distribuie aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store in mod gratuit, deci nu o descarcati de altundeva pentru a nu risca sa deveniti victime ale hackerilor.