Telekom: Veste Oficiala, ce da Gratuit Milioanelor de Romani

Telekom raspunsuri

Telekom are o veste oficiala grozava pentru milioane dintre abonatii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care a decis sa le ofere gratuit ceva de care oricare dintre ei poate profita chiar acum. Mai exact, cei de la Telekom au pornit cu nu foarte mult timp in urma o promotie speciala prin care le ofera clientilor in mod gratuit o serie foarte interesanta de cadouri pe care ei le pot primi fara a face chiar atat de multe, rasplata fiind peste asteptari.

Telekom readuce in atentia clientilor din Romania ceea ce ofera gratuit pentru ei in momentul de fata, si puteti vedea ca exista premii foarte interesante care sunt oferite saptamanal. Telekom vorbeste mai jos despre 7 premii pe care le ofera saptamanal pentru clientii sai din toata Romania, totul avand la baza ghicitori care se afla in website-ul grupului german, astfel ca nu trebuie sa face prea multe pentru a avea sansa de a intra in posesia premiilor.

Telekom: Veste Oficiala, ce da Gratuit Milioanelor de Romani

Telekom ofera posibilitatea de a primi gratuit saptamanal bratari de fitness, telefoane, purificatoare de aer, casti Bluetooth, boxe inteligente Google, aparate de popcorn si baterii externe. Premiile in sine sunt mici, dar asta doar pentru ca sunt oferite saptamanal de catre Telekom, si in numar mare, oricine putand sa le primeasca gratuit foarte rapid daca ghiceste ghicitorile promotiei, si respecta regulamentul de participare pentru a le primi.

Telekom ofera in website-ul sau toate informatiile esentiale despre care ar trebui sa stie toti cei care vor sa beneficieze in momentul de fata de toate aceste cadouri, si trebuie sa respectati cu strictete totul. Aplicatia MyAccount este in centrul acesuti regulament, asa cum s-a intamplat si in trecut cu alte promotii pe care Telekom le-a avut pentru clientii sai din toata Romania, asa ca nu trebuie decat sa profitati de tot ceea ce este disponibil.

Telekom are mai multe cadouri pe care le ofera gratuit in cadrul acestei promotii speciale, as ca uitati-va prin detalii pentru a vedea si ce anume mai puteti primi gratuit.