Orange: Surpriza pentru Clienti, ce Le Ofera Acum Gratuit

Orange bicicleta

Orange a anuntat o noua surpriza extrem de interesanta pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere din nou romanilor posibilitatea de a se bucura de gratuitati. Acum cei de la Orange au decis sa le ofere fanilor Turului Frantei 2021 posibilitatea de a castiga un voucher gratuit pentru o bicicleta daca urmaresc competitia prin intermediul platformei sale streaming video la cerere, detaliile fiind in aceasta pagina.

Orange surprinde complet cu aceasta decizie, chiar daca operatorul a mai promovat in trecut evenimentele franceze, aceasta e prima oara cand acorda un premiu atat de important pentru clienti. Cei de la Orange spun ca romanii care aleg sa profite de aceasta gratuitate au sansa de a primi un voucher in valoare de 3000 de LEI eptnru a cumpara o bicicleta de la un magazin romanesc specializat in vanzarea de biciclete de competitie, si nu numai.

Orange: Surpriza pentru Clienti, ce Le Ofera Acum Gratuit

Orange le spune clientilor sa urmareasca Turul Frantei 2021 prin Eurosport 1 HD disponibil in platforma Orange TV GO, iar asa vor fi inscrisi pentru a castiga voucherul de 3000 de LEI pe care il ofera acum. Vorbim despre un premiu foarte important pe care cei de la Orange decid sa il ofere pentru clientii din toata Romania, dar vorbim doar despre un singur voucher, astfel ca trebuie sa fiti si extrem de norocosi pentru a primi ceea ce ofera banca.

Orange incearca in mod constant sa le ofere romanilor din toata tara doar cele mai bune experiente pentru folosirea serviciilor proprii, iar ceea ce vedem acum este o noua dovada a acestui lucru. In pagina dedicata de pe website-ul Orange veti gasi si detalii cu privire la modul in care va puteti inscrie pentru a castiga acest voucher, dar si cand este ales castigatorul sau, ori cand va primi el in mod efectiv tichetul de la operatorul de telecomunicatii.

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, insa este singurul care ofera un asemenea premiu pentru cei care sunt fani ai Turului Frantei 2021.