DIGI Mobil: Anuntul Special pentru Romanii din Toata Tara

DIGI Mobil avantajos

DIGI Mobil a facut un nou anunt special pentru romanii din toata tara, si vorbim despre vesti foarte bune care ajung in atentia romanilor, iar asta pentru ca in aceasta perioada operatorul are oferte speciale. Mai exact, cei de la DIGI Mobil continua campania de portare numita Mobilizarea, iar in cadrul sau a decis sa ofere telefoane care au reduceri foarte bune in Romania, si puteti vedea mai jos ofertele care sunt disponibile de acum.

DIGI Mobil a surprins foarte multa lume cu decizia sa initiala de a continua ceea ce a inceput inca din luna aprilie, dar totul vine pe fondul succesului pe care operatorul l-a avut pana acum. DIGI Mobil vrea sa continue sa aiba parte de succes in ceea ce priveste campania sa de portare, asa ca a anunta mai jos o serie de telefoane Xiaomi care sunt oferite la preturi promotionale pentru cei interesati sa profite de ele in Romania, si exista destule dintre care sa alegeti.

DIGI Mobil: Anuntul Special pentru Romanii din Toata Tara

DIGI Mobil prezinta mai jos telefoanele Xiaomi Redmi 9 si Xiaomi Redmi Note 9, ambele fiind listate ca disponibile pentru achizitie cu avans 0 in Romania, dar si in 24 de rate avantajoase. Cei de la DIGI Mobil au o multitudine de telefoane chinzesti pe care le vand pentru clientii din toata Romania, ele fiind suficient de ieftine pentru a fi oferite inclusiv cu avans 0 si in 24 de rate, deci aveti de unde alege viitorul vostru telefon mobil.

DIGI Mobil nu are doar aceste telefoane de la Xiaomi disponibile cu reduceri atat de bune in Romania in momentul de fata, ci si multe alte modele, astfel ca puteti sa gasiti alte oferte bune in website-ul operatorului. Desigur ca va trebui sa analizati cu atentie ofertele care sunt prezentate in cadrul website-ului DIGI Mobil pentru a descoperi toate aceste reduceri bune, asa ca nu ratati ocazia de a o face inainte ca ele sa dispara in totalitate din promotie.

DIGI Mobil nu este singurul operator de telecomunicatii care in aceasta perioada are oferte de portare, si nu numai, asa ca daca sunteti in cautare de promotii, aveti unde sa le gasiti rapid.