DIGI Romania: Clientii Vizati de un Anunt OFICIAL Important

DIGI Romania calitate

DIGI Romania are un nou anunt oficial si important care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie de care oricine ar trebui sa se bucure. Mai exact, cei de la DIGI Romania au anuntat ca toti cei carora le plac meciurile de tenis de la Wimbledon au ocazia de a le vedea in format 4K, Ultra HD, prin intermediul canalului de televiziune DIGI 4K, dar desigur ca trebuie sa activati extraoptiunea care va ofera acces la el acum.

DIGI Romania are milioane de clienti in toata Romania care pot profita de ceea ce le spune in momentul de fata, insa desigur ca ei nu sunt limitati doar la aceasta optiune pentru a vedea ceea ce isi doresc. DIGI Romania transmite meciurile de la Wimbledon inclusiv prin restul canalelor sale de televiziune in perioada competitiei, deci cu DIGI 4K puteti doar sa le vedeti la calitate ridicata, insa nimic mai mult asa ca nu va asteptati la altceva decat atat.

DIGI Romania: Clientii Vizati de un Anunt OFICIAL Important

DIGI Romania calitate imagine

DIGI Romania are doua posturi de televiziune 4K disponibile pentru clientii din tara, si daca nu ma insel inclusiv Eurosport 4K transmite meciurile de la Wimbledon, deci nu sunteti limitati doar la DIGI 4K. Extraoptiunea care va permite sa vedeti oricare dintre aceste posturi de televiziune prin DIGI Romania costa 5 LEI pe luna, iar activarea sa va permite sa urmariti ambele canale, deci puteti sa va uitati la oricare dintre ele la un pret foarte mic astazi.

DIGI Romania transmite de ani de zile meciurile de la Wimbledon pentru clientii din toata tara, si daca le-ati urmarit pana acum, atunci nu exista motive sa nu o faceti in continuare indiferent cum se intampla asta. Desigur ca de cea mai buna calitate a imaginii veti avea parte daca urmariti totul in format 4K, insa nu uitati ca va trebuie si un televizor care este capabil sa redea imagini la o rezolutie atat de ridicata, altfel degeaba activati extraoptiunea dedicata.

DIGI Romania ofera pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceasta extraoptiune pe care oricare dintre clientii serviciilor de televiziune o pot activa, dar de care pot beneficia doar cei cu televizoare compatibile cu ea.