BANCA Transilvania: Decizia Oficiala, ce ne Ofera Gratuit

BANCA Transilvania calatorie

BANCA Transilvania le aduce in atentie clientilor sai din toata Romania o decizie oficiala de care ei se pot bucura, si e vorba despre ceva ce ofera gratuit pentru ei in toata Romania acum. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a calatori in siguranta fara grija asigurarilor, astfel ca pentru unele carduri pe care le emite ofera si asigurare de calatorie gratuita pentru clientii care le primesc.

BANCA Transilvania vine aici cu  o surpriza extrem de buna pentru clientii sai, iar asta pentru ca in aceasta perioada exista foarte multi care au nevoie de o asemenea gratuitate disponibila. BANCA Transilvania nu este singura banca de la care vedem o decizie de acest gen, insa este una dintre putinele care ofera asigurare de calatorie pentru un numar atat de mare de carduri pe care le emite pentru clienti, iar lista completa este disponibila mai jos.

BANCA Transilvania: Decizia Oficiala, ce ne Ofera Gratuit

BANCA Transilvania vrea sa ii ajute pe clientii sai sa aiba parte de vacante fara griji, in special in perioada pandemiei de Coronavirus cand lucrurile sunt tot mai complicate din punct de vedere al sigurantei sanatatii. In aceasta idee, cei de la BANCA Transilvania au nu mai putin de 7 carduri bancare pentru care ofera asigurare de calatorie in mod gratuit in aceasta perioada, si ar fi bine sa profiti de tot ceea ce este disponibil chiar acum.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce includ asigurarile de calatorie oferite cardurile bancare pe care le puteti obtine de la banca in momentul de fata. Inainte sa calatoriti in strainatate ar trebui sa va uitati cu atentie la ceea ce ofera BANCA Transilvania in momentul de fata prin asigurarile de calatorie care sunt disponibile pentru cardurile bancare pentru a fi siguri ca nu aveti nevoie de o asigurare suplimentara.

BANCA Transilvania nu e singura banca din Romania care ofera asigurare de calatorie gratuita impreuna cu unele carduri pe care le emite pentru clienti, asa ca daca aveti card de la alta banca, cere informatii despre asigurare.