LIDL Romania: Decizia Anuntata Oficial, e GRATUIT Romanilor

LIDL Romania fotolii

LIDL Romania surprinde romanii din toata tara cu noi gratuitati pe care le ofera pentru ei in momentul de fata, iar anuntul facut de catre lantul de supermarket-uri ar trebui sa fie cunoscut de iubitorii de animale. Lor le este dedicat acest anunt oficial al celor de la LIDL Romania, care au decis sa le ofere romanilor din tara premii gratuite daca decid sa le cumpere animalelor de companie produse de la Orlando si Coshida din oricare dintre magazinele sale.

LIDL Romania nu e la prima surpriza de acest gen pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca a mai luat in trecut decizia de a oferi gratuit premii pentru cei care cumpara mancare pentru animalele de companie din magazinele sale. Acum LIDL Romania le cere clientilor din toata tara sa cumpere produse Orlando, sau Coshida, in valoare de 70 de LEI din magazinele sale din toata tara, iar asa sunt inscrisi in promotia prin care pot castiga oricare dintre premiile care sunt prezentate mai jos pentru noi toti.

LIDL Romania: Decizia Anuntata Oficial, e GRATUIT Romanilor

LIDL Romania le spune roamnilor din toata tara ca multumita acestei campanii speciale pe care o organizeaza acum, ei pot castiga 3 seturi de fotolii, 10 boluri ceramice pentru mancare de animale si vouchere de 200 de LEI. Dintre toate aceste premii pe care LIDL Romania promite sa le ofere clientilor, desigur ca fotoliile si voucherele de 200 de LEI sutn cele mai dorite de catre toata lumea, dar asta este normal pana la urma.

LIDL Romania spune deasemenea ca toti cei care au si LIDL Plus se vor putea bucura de sanse duble de castig daca scaneaza codul lor de utilizator din aplicatie la orcare casa de marcat. Era normal ca LIDL Romania sa ofere mai multe sanse celor care au LIDL PLus pentru ca fix acelasi lucru l-a facut si pana in momentul de fata in multe alte promotii, deci daca aveti un card, ar fi bine sa nu il ignorati pentru a va bucura de ofertele speciale pe care le are.

LIDL Romania ofera mai multe detalii despre aceasta promotie speciala chiar in cadrul website-ului sau, asa ca puteti descoperi acolo tot ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu ea.