BANCA Transilvania: Oficial, Surpriza Nestiuta de Clienti

BANCA Transilvania sanatate

BANCA Transilvania este cea mai mare banca din Romania in momentul de fata, avand foarte multi clienti carora le ofera surprize grozave, insa despre una foarte interesanta majoritatea clientilor nu stiu. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga premii daca aleg sa faca exercitii fizice si sa isi sincronzieze rezultatele cu aplicatia BT Pay, singura a unei banci din Romania care ofera asa ceva.

BANCA Transilvania a surprins foarte multa lume cand a decis sa ofere acest beneficiu pentru clientii sai din toata tara, iar in continuare surprinde cu decizia de a nu renunta la el. BANCA Transilvania nu mai are alte servicii similare pentru clientii sai din toata tara, acesta fiind singurul prin care ofera beneficii de acest gen pentru toata lumea, mai ales ca vorbim despre informatii pe care romanii nu le cedeaza chiar atat de usor in acest moment.

BANCA Transilvania: Oficial, Surpriza Nestiuta de Clienti

BANCA Transilvania sanatate premii

BANCA Transilvania le cere romanilor sa faca exercitii fizice si sa spuna in aplicatia sa BT Pay cat de activi sunt in ceea ce fac, iar asa ei pot primi premii speciale tot prin intermediul aplicatiei bancii. Daca intrat in sectiunea speciala din BT Pay care are informatii cu privire la aceasta oferta speciala pentru cei care fac fitness, atunci veti gasi cu siguranta si informatii despre premiile pe care BANCA Transilvania le ofera pentru cei care au decis sa arate ca incearca sa duca o viata mai sanatoasa.

BANCA Transilvania a lansat prin BT Pay o aplicatie foarte complexa care are foarte multe functii extrem de bune pentru utilizatorii sai din toata lumea, asa ca merita sa o folositi in viata de zi, cu zi. Desigur ca BANCA Transilvania ofera mult mai multe functii prin aceasta aplicatie decat cea pentru fitness, dar va trebui sa va uitati printre toate pentru a vedea care dintre ele este cu adevarat utila pentru voi, unele nefiind disponibile la alte banci din Romania acum.

BANCA Transilvania are mai multe informatii despre aceasta promotie disponibile atat in aplicatia BT Pay, cat si in cadrul website-ului sau, asa ca acolo le veti gasi pe toate dintre ele.