ING Bank: Mesajul Oficial, Toti Clientii Romani sunt Vizati

ING Bank sansa

ING Bank are un nou mesaj oficial care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania in cursul acestei saptamani, iar daca folosesti serviciile bancii, ar trebui sa stii ceea ce spune ea acum. Conform mesajului trimis de catre cei de la ING Bank pentru clientii din toata Romania, banca a intrat intr-un parteneriat cu cei de la eMAG pentru a le oferi clientilor conditii preferentiale pentru a cumpara produse de la magazinul online beneficiind de rate fara dobanda.

ING Bank nu este la prima promotie de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca vorbim despre vesti foarte bune pentru romanii care se pot bucura de ceea ce este oferit. Conform promotiei pe care ING Bank a anuntat-o in mod oficial, clientii sai pot beneficia de pana la 18 rate fara dobanda la eMAG pentru comenzile de peste 1000 de LEI care sunt facute pana in data de 31 iulie, deci aveti o luna intreaga la dispozitie pentru a profita de oferta.

ING Bank: Mesajul Oficial, Toti Clientii Romani sunt Vizati

ING Bank spune ca oricare dintre clientii romani, sau romanii care nu ii sunt clienti, poate merge in agentiile sale pentru a cere emiterea pe loc a unul card de crecit in momentul de fata. Separat de eMAG, cei de la ING Bank spun ca ofera pana la 24 de rate fara dobanda la o varietate de comercianti din toata Romania in momentul de fata, in timp ce pentru achizitiile facute in strainatate ofera pana la 3 rate fara dobanda, ceva extrem de interesant.

ING Bank nu este singura banca la care exista promotii de acest gen disponibile pentru clientii din Romania, insa este una dintre cele care are promotiile cel emai bune disponibile acum. ING Bank ofera aceste promotii pentru clientii din toata tara in momentul de fata, astfel ca indiferent in care dintre agentiile sale mergeti, ar trebui sa puteti profita de aceasta campanie si sa primiti un card de credit cu care sa puteti face cumparaturi in rate fara dobanda.

ING Bank are mai multe detalii despre aceasta campanie disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca puteti merge acolo pentru a descoperi toate detaliile despre care ar trebui sa stiti.