Orange: Milioane de Romani Uluiti, ce Primesc Gratuit Acum

Orange zilele

Orange are vesti grozave pentru milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere in mod gratuit ceva ce putini dintre ei isi imaginau ca vor primi in momentul de fata. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a se bucura in mod gratuit de 100 GB de internet mobil pentru 100 de zile, si totul pentru ca a inceput vara, astfel ca beneficiul este disponibil chiar acum pentru oricine.

Orange a facut chiar astazi anuntul cu privire la ceea ce le ofera gratuit clientilor din toata Romania, si vorbim despre milioane de oameni care se pot bucura in mod gratuit de tot. Orange spune ca toti romanii care sunt interesati de aceasta gratuitate speciala trebuie doar sa mearga in contul lor din MyOrange pentru a putea activa bonusul de 100 GB pe care-l pot folosi mai apoi pentru a naviga pe internet de oriunde din Romania in aceste zile.

Orange: Milioane de Romani Uluiti, ce Primesc Gratuit Acum

Orange spune deasemenea ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de 7 zile de internet nelimitat daca au nevoie de el, iar activarea se face tot din MyOrange. Cei de la Orange au avut intotdeauna ofertele noi disponibile prin intermediul MyOrange pentru clienti, iar acum vorbim despre fix acelasi lucru, deci trebuie sa aveti un cont facut in cadrul website-ului operatorului de telecomunicatii pentru a putea profita de tot acum.

Orange nu mai ofera de ceva vreme aceste beneficii fara a avea un cont in website-ul sau pentru ca a decis sa ii oblige pe clienti sa isi faca conturi pentru a se putea bucura de toate aceste beneficii. Orange ofera si diverse alte surprize pentru cei care au conturi in platforma sa, si desigur ca merita sa profitati de ele, asa ca daca inca nu ati facut un cont in website-ul Orange, ar trebui sa il faceti pentru altfel nu veti beneficia nici de aceasta promotie, nici de altele.

Orange nu e singurul operator de telecomunicatii din Romania care ofera beneficii de acest gen pentru clientii sai, asa ca puteti gasi beneficii similare inclusiv la altii.