BCR Romania: Mesaj Oficial cu 4 Probleme Serioase Explicate

BCR Romania wifi

BCR Romania are un mesaj oficial extrem de important pentru toti clientii din toata tara care ii folosesc serviciile indiferent de unde o fac, si banca vorbeste despre o serie de probleme extrem de serioase. Vorbim despre probleme care nu sunt ale BCR Romania, ci probleme cu care se pot confrunta clientii sai daca aleg sa foloseasca internetul WiFi gratuit care este disponibil in diverse locatii de pe glob, iar din pacate putina lume stie cat de serioasa este situatia.

BCR Romania explica intr-o pagina dedicata de pe website-ul sau aceste probleme extrem de serioase despre care toti clientii sai trebuie sa stie chiar in acest moment, si trebuie sa fim cu totii extrem de atenti la ele. Mai exact, cei de la BCR Romania spun ca internetul WiFi gratuit poate fi extrem de periculos daca nu stim foarte clar de catre cine este oferit si daca nu vine de la o companie care sa fie de totala incredere pentru a ne putea transfera datele.

BCR Romania: Mesaj Oficial cu 4 Probleme Serioase Explicate

BCR Romania wifi gratuit

BCR Romania aduce in atentia clientilor 4 locuri in care ar trebui sa ne ferim de retelele WiFi gratuite pentru ca pot fi o problema critica pentru noi, acestea fiind: aeroporturile, hotelurile, barurile/restaurantele si mijloacele de transport in comun. In cazul aeroporturilor, BCR Romania spune ca diverse studii facute de experti in securitate informatica au aratat ca oamenii s-ar conecta la orice reea cu WiFi gratuit, avand in vedere ca in aceste locatii nu exista unele oficiale, dar datele lot pot fi furate foarte usor.

BCR Romania ne cere sa fim foarte atenti si la retelele WiFi din hoteluri, evitarea celor gratuite insemnand protejarea dispozitivelor noastre, iar in cazul celor cu parola trebuie sa fim siguri ca ne conectam unde trebuie. Nici in mijloacele de transport in comun nu ar trebui sa fim prea creduli si nu ar trebui sa ne conectam la orice retea cu WiFi gratuit, conform celor de la BCR Romania, iar asta pentru ca putem avea furate o varietate de informatii confidentiale.

BCR Romania discuta in final despre retelele cu WiFi gratuit din baruri, cafenele, restaurante, etc, in ele putand fi facute diverse retele de catre necunoscuti pentru a ne intercepta traficul, si implicit datele importante.