DACIA Duster 2021: Problemele Mari pentru Noul SUV Facelift

DACIA Duster 2021 insuficient

DACIA Duster 2021 a fost anuntat deja ca noul model de SUV pe care DACIA il va lansa pentru clientii din toata Europa, si nu numai, insa versiunea facelift a seriei va fi lansata in mijlocul unor probleme foarte mari. Problemele au legatura cu productia noii masini, iar asta pentru ca DACIA Duster 2021 va fi fabricat in contextul in care exista probleme serioase cu productia de semiconductori la nivel global, si multi producatori sunt afectati de aceasta situatie.

DACIA Duster 2021 a fost anuntat pe final de luna iunie de producatorul roman, insa lansarea in reprezentante va avea loc prin toamna, nu se stie foarte clar cam cand, iar asta tot din cauza problemei semiconductorilor. Atat timp cat Renault nu poate cumpara suficient de multi semiconductori pentru a fabrica DACIA Duster 2021, sau celelalte modele ale grupului, in cantitati suficiente, e de asteptat ca orice comenzi sa fie livrate greu, si fara unele dotari.

DACIA Duster 2021: Problemele Mari pentru Noul SUV Facelift

DACIA Duster 2021 nu are inca anuntat oficial acest lucru, dar nu ar fi exclus ca unele dotari sa nu ajunga initial in masinile comandate de catre clienti, asa cum se intampla cu modelele Duster comandate pana acum. V-am spus deja ca modelele Duster comandate in ultimele luni vor veni fara unele dotari, mai exact cele legate de sistemul multimedia avansat, iar in cazul DACIA Duster 2021 s-ar putea intampla acelasi lucru doar pentru ca masinile sa fie livrate, dotarile urmand a fi completate ulterior.

DACIA Duster 2021 are mai putine dotari oferite in comparatie cu modelele anterioare, inclusiv in ceea ce priveste motorizarile, insa cei de la Renault incaerca din rasputeri sa rezolve toate problemele actuale. Desigur ca este extrem de greu ca Renault sa faca tot ceea ce alti producatori n-au reusit, astfel ca problemele cu care DACIA Duster 2021 este produsa in momentul de fata ar putea reduce numarul efectiv de unitati fabricate, dar si dotarile.

DACIA Duster 2021 urmeaza sa fie mai scumpa si cu aproximativ 400 de euro in comparatie cu modelul anterior, ceea ce din nou nu mira, pretul fiind majorat in ciuda tuturor problemelor actuale.