Kaufland: Oficial, Anunt Exclusiv catre Toti Clientii Romani

Kaufland putere

Kaufland are in acest weekend un anunt oficial exclusiv pentru clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre cei care isi face in mod regulat cumparaturile din locatiile sale, atunci poate ca ar fi bine sa stii ce se intampla. Kaufland continua promotia produselor “super eroi” din cadrul magazinelor sale din toata tara, astfel ca avem sansa de a cumpara produse care sunt vandute cu 33% reducere doar o zi de catre lantul de hypermarket-uri, dar la preturi mici.

Kaufland a decis sa le ofere exclusiv clientilor din toata Romania posibilitatea de a profita chiar in acest moment de tot ceea ce are disponibil in hypermarket-uri, dar si la preturi extrem de bune. Dupa cum puteti vedea mai jos, exista o varietate de produse extrem de interesante care sunt vandute de catre cei de la Kaufland cu reducere de 30% pentru o intreaga zi in oricare dintre magazinele sale, deci aveti de unde alege orice va intereseaza sa cumparati.

Kaufland: Oficial, Anunt Exclusiv catre Toti Clientii Romani

Kaufland putere exclusiva

Kaufland a testat initial promotiile de acest gen cu cate o oferta diferita in fiecare zi, pentru ca mai apoi sa decida sa faca saptamanal cate un catalog care sa includa mai multe produse care sa aiba reduceri de 30%. Vorbim despre multe promotii extrem de interesante pe care cei de la Kaufland au decis sa le ofere pentru clienti, de la sucuri si pana la bere, astfel ca nu ar trebui sa ratati reducerile speciale care sunt disponibile exclusiv pentru noi acum.

Kaufland are aceste oferte speciale incluse printre celelalte promotii foarte bune care sunt disponibile in momentul de fata in Romania, insa spre deosebire de celelalte, acestea de 33% nu necesita Kaufland Card. Oricine poate profita de aceste reduceri speciale de 33% pe care Kaufland le are pentru produsele sale fara a fi nevoie sa aiba si un Kaufland Card facut in prealabil, iar aici este partea cea mai buna a intregii oferte pe care o are compania.

Kaufland are toate detaliile despre promotiile de acest gen disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla mai multe informatii depsre reduceri.