iPhone 14: Saltul Urias Facut de Apple pentru Noile Telefoane

iPhone 14 salt

iPhone 14, viitoarea generatie de telefoane la care compania Apple deja lucreaza in laboratoarele sale din diverse zone de pe glob, urmeaza sa fie lansat cu un salt tehnologic urias in comparatie chiar si cu iPhone 13, care va fi lansat in toamna acestui an.

iPhone 14 ar urma sa fie lansat de catre compania Apple cu un chip A16 care ar fi produs folosind un proces de fabricatie de 4 nm, un avans substantial fata de cel de anul acesta, A15, care ar urma sa fie fabricat folosind un proces de productie de 5 nm.

iPhone 14 va beneficia de un salt tehnologic major cu acest nou proces de fabricatie, iar asta in timp ce Apple va folosi in 2020 acelasi proces de fabricatie pe care-l foloseste si in procesoarele de anul trecut, ceva ce nu e tocmai obisnuit, dar iata ca se intampla si asta.

“IPad-ul Apple va fi probabil primele dispozitive alimentate de procesoare realizate folosind tehnologia de 3 nm, au spus surse. Următoarea generație de iPhone-uri, care urmează să fie lansate anul viitor, se așteaptă să utilizeze tehnologia intermediară de 4 nm din motive de programare.”