WhatsApp: OFICIAL, Schimbarea Colosala din iPhone si Android

WhatsApp cablu

WhatsApp continua sa faca schimbari colosale pentru iPhone si Android, iar mai jos aveti prezentata una foarte importanta care urmeaza sa ne usureze extrem de mult viata in viitor. Mai jos aveti prezentat noul sistem care ne va oferi posibilitatea de a transfera arhiva conversatiilor noastre intre diverse modele de telefoane mobile, astfel ca intre iPhone si Android vom putea transfera foarte rapid tot ceea ce am discutat pana acum cu toata lumea.

WhatsApp lucreaza de foarte multa vreme la aceasta schimbare majora pentru iPhone si Android, iar daca pana acum nu stiati exact ceea ce urmeaza sa primim, ei bine iata ca avem si detalii. Se pare ca va fi nevoie de un cablu pentru a interconecta telefoanele intre care dorim sa transferam arhiva de mesaje din cadrul WhatsApp, dar nu se stie daca va fi necesara si o aplicatie speciala pentru PC-uri care sa faciliteze aceasta procedura, in final.

WhatsApp: Oficial, Schimbarea Colosala din iPhone si Android

WhatsApp are prezentat mai sus fix procesul prin care trebuie sa treaca toti cei care sunt interesati sa profite de aceste modificari, dar in aceasta situatie vorbim despre o arhiva destul de mica. In cazul arhivelor de dimensiuni mai mari lucrurile sunt totusi diferite, iar asta pentru ca arhivele de cativa GB, sau zeci de GB, vor necesita o perioada mai lunga pentru transfer, si desigur ca prin cablu totul se face mai rapid decat prin WiFi.

WhatsApp ar putea oferi inclusiv posibilitatea de a transfera datele prin WiFi intre iPhone si Android, iar asta pentru ca nu toata lumea va avea la dispozitie cabluri care sa interconecteze telefoanele. In aceasta idee, ne putem astepta ca procesul de transfer al datelor sa nu fie unul chiar atat de complicat precum ar putea parea doar uitandu-ne la ceea ce vedem mai sus, asa ca trebuie doar sa avem rabdare pentru a afla ce va fi oferit in mod oficial.

WhatsApp va lansa noul sistem abia in momentul in care va considera ca el este suficient de bine pregatite pentru a functiona fara probleme, indiferent de cat timp va fi nevoie pentru ca asta sa se intample.