Telekom: Schimbarea Importanta Anuntata Oficial Clientilor

Telekom reguli

Telekom a anuntat in mod oficial o schimbare importanta pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre vesti extrem de bune care ar trebui sa ajunga la ochii tuturor celor care ii folosesc serviciile. Telekom a anuntat o serie de schimbari in cadrul website-ului sau in baza carora toti clientii vor putea vedea mai usor daca abonamentul lor este eligibil pentru reinnoire, astfel ca vor sti mai rapid daca pot face asta, si se pot bucuar de anumite benficii.

Telekom explica mult mai clar si toti termenii in baza carora oricare dintre clientii sai din toata Romania se pot bucura de o reinnoire a abonamentului, astfel ca nu puteti face acest lucru oricand doriti. Telekom spune ca daca mai aveti 6 luni de abonament activ, atunci puteti face o reinnoire pentru acelasi abonament, sau unul de valoare mai mare, insa nu puteti trece la un abonament de valoare mai mica, ceea ce e cat se poate de logic in acest context.

Telekom: Schimbarea Importanta Anuntata Oficial Clientilor

Telekom spune ca toti clientii care mai au 3 luni de perioada contractuala activa pot alege reinnoirea in aceleasi conditii de mai sus, dar pot cumpara un telefon in rate, sau la pret redus. In final, daca v-a expirat perioada contractuala obligatorie pentru abonamentul Telekom, atunci puteti alege orice fel de abonament doriti, indiferent de valoare, iar impreuna cu el puteti sa cumparati si un telefon mobil in rate, sau la pret redus, de la operator.

Telekom ofera toate aceste informatii in cadrul website-ului sau pentru clientii din Romania, insa separat de asta exista informatii chiar si in cadrul aplicatiei MyAccount, care e oferita pentru telefoane. Puteti face reinnoirea abonamentului Telekom inclusiv din aplicatia MyAccount, acolo unde se ofera inclusiv premii speciale pentru cei care urmeaza aceasta procedura, asa ca aveti multiple optiuni pentru a va bucura de promotiile oferite de operator.

Telekom incearca sa le ofere clientilor din toata ROmania doar cele mai bune oferte si cea mai buna experienta pentru serviciile pe care le pune la dispozitie in mod curent.