Netflix: Deciziile Oficiale care au Dezamagit Multi Oameni

Netflix renuntare

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, sute de milioane de abonati urmarind tot ceea ce are de oferit ea, insa uneori mai ia si decizii care dezamagesc. Mai exact, cei de la Netflix au decis recent sa anuleze o serie de seriale pe care lumea chiar le aprecia, iar decizia desigur ca nu a bucurat prea multi oameni, dar compania americana ia in mod regulat decizii de acest gen, gasind alte filme si seriale cu care sa le inlocuiasca.

Netflix anunta in mod regulat modificari de acest gen, chiar daca de multe ori abonatii sunt dezamagiti de ceea ce se intampla, insa din pacate deciziile acestea nu sunt decat extrem de rar schimbare. De aceasta data cei de la Netflix au decis sa anuleze cateva seriale care au fost lansate recent, sau care nu mai au de ceva vreme succes, primul dintre ele fiind The Cew al lui Kevin James, serialul fiind lansat in luna februarie de catre compania americana, dar dupa doar un sezon e deja anulat.

Netflix: Deciziile Oficiale care au Dezamagit Multi Oameni

Netflix a luat deasemenea decizia de a anula serialul Country Comfort, cel care o avea pe Katharine McPhee in rol principal, serialul fiind anulat deasemenea tot doar dupa primul sezon lansat de catre platforma. Netflix a decis deasemenea sa anuleze serialul Mr. Iglesias, care il are pe Gabriel Iglesias in rol principal, el fiind lansat in anul 2019 de catre complanie in cadrul platformei, dar in 2021 s-a luat decizia de a nu mai fi produs vreun alt sezon.

Netflix a decis in final sa renunte si la serialul Bonding, care la fel ca Mr. Iglesias, era tot la al doilea sezon, dar al treilea nu va mai fi finantat de catre compania americana, din pacate. Netflix a anulat zeci de seriale in ultimii ani, unele dintre ele chiar interesante, sau care au costat foarte mult inclusiv dupa primul sezon de productie, astfel ca unele dintre decizii vin chiar ca surprize neasteptat de mari, dar care nu prea pot fi discutate.

Netflix stie foarte bine ce fel de continut are, sau nu, succes in cadrul platformei sale, astfel ca ramane doar sa vedem ce anume va mai fi anulat in viitor de catre companie.