WhatsApp: Schimbare SECRETA cu Impact Important in Telefoane

WhatsApp preincarcare

WhatsApp are o noua si foarte importanta schimbare secreta descoperita pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, aceasta fiind pregatita pentru utilizatori dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. Cei de la WhatsApp lucreaza la o schimbare pentru imginea de preview pentru link-urile care ne sunt trimise in conversatiile din cadrul platforme, iar dupa cum stiti, atunci cand primim un link catre un website, vedem o previzualizare pentru ceea ce se va incarca.

WhatsApp vrea sa imbunatateasca aceasta functionalitate cu o schimbare extrem de importanta a carei menire este inclusiv de a proteja oamenii din intreaga lume in aceasta perioada. Avand in vedere ca s-au intensificat de ceva vreme atacurile de tip phishing, dar si cele care implica website-uri malitioase, modificarea imaginii de preview pentru link-urile primite prin WhatsApp este o schimbare extrem de utila chiar si pentru a proteja oamenii.

WhatsApp: Schimbare SECRETA cu Impact Important in Telefoane

WhatsApp preincarcare website

WhatsApp ne va ajuta sa intelegem mai clar cum vor arata website-urile la care vom ajunge in momentul in care vom accesa link-urile trimise de catre alte persoane, si asta ne ajuta sa ne protejam. Daca putem vedea in prealabil cum arata un website, si daca putem distinge existenta de continut malitios in cadrul sau, atunci putem decide sa nu accesam acel website pentru a nu fi transformati in victime, iar WhatsApp poate sa ne ajute serios in acest sens.

WhatsApp testeaza aceasta implementare in iPhone si Android in momentul de fata, astfel ca nu se stie foarte clar cand anume va fi ea disponibila pentru toata lumea, dar e clar ca este in lucru. WhatsApp va testa mai mult ca sigur modificarea in iPhone si Android timp de cateva saptamani, sau luni, inainte de a o oferi in mod public, asa ca ea nu va veni chiar imediat, deci trebuie sa avem rabdare pentru a fi lansata cand este si gata de folosire.

WhatsApp mai are si multe alte modificari majore care sunt in pregatire pentru iPhone si Android in aceasta perioada, unele dintre ele fiind chiar extrem de importante pentru toti oamenii.