Orange: Trei Surprize Uriase pentru Milioane dintre Clienti

Orange treime

Orange ii surprinde in mod pozitiv pe clientii sai din toata Romania cu trei surprize uriase pe care le-a anuntat in mod oficial in cursul ultimelor zile, iar asta pentru a le oferi clientilor sai doar cele ma ibune servicii. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor promotii speciale in baza carora ei pot primi diverse gratuitati extrem de bune, sau pot beneficia de reduceri pentru unele dintre produsele pe care le vinde prin intermediul magazinului online.

Orange a facut toate anunturile publice pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca daca sunteti interesati de ceva special oferit de catre operator, acum e ocazia sa profitati de tot. In primul rand cei de la Orange anunta ca au creat Pinata Party, o promotie speciala disponibila in cadrul aplicatiei MyOrange, iar cu ajutorul sau oricare dintre clienti va putea castiga o varietate de premii prin simpla “spargere” a unei pinata virtuale care este intgrata in aplicatie.

Orange: Trei Surprize Uriase pentru Milioane dintre Clienti

Orange descrie in aceasta pagina a website-ului sau care sunt surprizele pregatite pentru Pinata Party, iar in baza lor va puteti face o idee cu privire la ceea ce veti primi de la operator. Separat de asta, cei de la Orange descriu in aceasta pagina ceea ce ofera ca parte a unei alte promotii prin intermediul careia ofera 100 GB de trafic de internet cadou pentru toata lumea, dar si 7 zile de internet nelimitat oriunde in Romania, totul disponibil pentru o perioada limitata de timp.

Orange spune ca aceste din urma beneficii sunt disponibile doar in cadrul website-ului sau, deci trebuie sa va logati in contul de pe website-ul operatorului pentru a putea profita de promotie. In final, cei de la Orange au o promotie speciala in aceasta pagina pentru magazinul online, iar asta deoarece aici vorbim despre reducerea preturilor cu un procent echivalent cu temperatura inregistrata in Romania, orice grad peste 15 aducand un punct procentual in plus de reducere.

Orange ofera detaliile despre toate aceste promotii direct in cadrul website-ului sau, si e recomandabil sa va uitati acolo pentru toate ofertele grozave pe care nu ar trebui sa le ratati acum.