BCR Romania: ALERTA Oficiala care Vizeaza Clientii din Tara

BCR Romania invechit

BCR Romania are o alerta foarte importanta pe care o transmite clientilor sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca te poate ajuta sa eviti situatii extrem de neplacute. Mai exact, cei de la BCR Romania le vorbesc clientilor din toata Romania despre pericolele aduse de neactualizarea la timp a programelor care sunt folosite in telefoanele, sau calculatoarele, pe care le folosim zilnic, inclusiv pentru a ne adminsitra conturile.

BCR Romania stie foarte bine cat de periculoase pot deveni situatiile de acest gen, si cat de mari pot fi problemele pentru clientii care nu respecta recomandarile sale din acest punct de vedere. Mai exact, sistemele de operare, sau programele, care nu sunt actualizate la timp pot contine vulnerabilitati care pot fi exploatate foarte usor de hackeri, iar daca producatorii le repara, actualizarile sunt cele care rezolva situatia tot timpul.

BCR Romania: ALERTA Oficiala care Vizeaza Clientii din Tara

BCR Romania invechit software

BCR Romania spune ca 20% dintre romanii care au participat la un studiu facut de catre o companie partenera spun ca nu au actualizat vreodata sistemul de operare din telefoane, sau calculatoare, dar nici programele folosite. Aceasta situatie le permite hackerilor sa exploateze orice fel de vulnerabilitati ar exista in software-ul respectiv, iar in multe cazuri totul se intampla fara ca utilizatorul sa stie ca a fost afectat de aceasta situatie, conform celor de la BCR Romania.

BCR Romania explica faptul ca dupa ce romanii au dispozitivele inectate hackerii pot extrage o varietate de informatii de la ele, iar blocarea acestor scurgeri este de obicei extrem de dificila, sau chiar imposibila. BCR Romania ii atentioneaza si pe cei care folosesc programe piratate ca in cazul lor exista un risc mult mai mare decat in alte situatii in principal din cauza faptului ca ei folosesc un software deja compromis, deci posibilitatea ca el sa fie exploatat e mai mare.

BCR Romania ofera pe website-ul sau informatii mai multe despre aceste probleme privind evitarea actualizarii software-ului din telefoane, sau calculatoare, si ar fi bine sa fiti atenti la ceea ce se spune acolo.