Kaufland: Oficial, Surprize Clientilor cu Schimbari in Magazine

Kaufland loialitate

Kaufland a anuntat o serie noua de surprize oficiale pentru clientii din toata ROmania, ele urmand a fi disponibile in magazinele din toat atara, si vorbim despre o serie de noutati extrem de interesante. Mai exact, cei de la Kaufland au dezvaluit care sunt noile promotii disponibile pentru detinatorii de Kaufland Card din Romania, si dupa cum veti vedea mai jos vorbim despre multe promotii noi care sunt dezvaluite de catre lantul de hypermarket-uri pentru clienti.

Kaufland vine cu acest anunt care are valabilitate de astazi, 7 iulie, iar multumita lui putem sa ne bucuram de o serie de beneficii speciale care sunt disponibile pentru noi toti de acum. Kaufland a publicat un intreg catalog de reduceri noi pentru clientii sai din toata Romania, iar daca sunteti interesati de ele ar trebui sa verificati surprizele atat in website-ul lantului de hypermarket-uri, cat si in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, oferita gratuit.

Kaufland: Oficial, Surprize Mari in Magazine pentru Clienti

Kaufland loialitate oferte

Kaufland are oferte speciale pentru cei care au Kaufland Card in momentul de fata in Romania, acestea fiind actualizate in mod constant, insa noul catalog anuntat acum este valabil incepand cu data de 7 iulie. Timp de 6 zile toate promotiile pe care Kaufland le are pentru clientii din toata tara sunt disponibile in cadrul magazinelor doar pentru cei care au si un Kaufland Card, dupa care ele vor fi schimbate cu altele gandite de catre lantul de hypermarket-uri.

Kaufland are o varietate de produse pe care le ofera cu reducere in cadrul catalogului de oferte pentru Kaufland Card, deci ar trebui sa gasiti multe de care sa fiti interesati in aceasta perioada. Desigur ca trebuie sa va si grabiti sa cumparati produsele dorite de la Kaufland pentru a profita de ofertele acestea speciale pentru Kaufland Card, iar asta pentru ca ele dispar destul de rapid de la rafturile magazinelro pentru ca exista interes mare vis-a-vis de ele.

Kaufland are pe website si in aplicatie toate informatiile importante despre care ar trebui sa stiti chiar acum, asa ca uitati-va cu mare atentie la toate detaliile care sunt oferite.