DIGI Romania: Mesajul Oficial, ce Transmite ca Ofera Gratuit Milioanelor de Clienti

DIGI Romania logare digi online

DIGI Romania are un mesaj oficial pentru milioane de clienti din toata Romania, iar daca esti unul dintre ei, ar trebui sa stii ce primesti gratuit de la grupul de telecomunicatii chiar acum. Mai exact, cei de la DIGI Romania vorbesc despre DIGI Online, platforma gratuita de streaming video la cerere, ea putand fi accesata fara plata de catre oricare dintre clientii din toata tara in momentul de fata, iar acum totul se face mult mai usor decat de obicei.

DIGI Romania explica mai jos un beneficiu urias pe care il ofera clientilor din toata Romania in momentul de fata, si multa lume nu stie de aceasta modificare facuta chiar la inceputul anului. Cei de la DIGI Romania au decis la inceputul acestui an sa faca o modificare extrem de importanta pentru website-ul din tara noastra, schimband multe elemente de design, inclusiv posibilitatea de logare in DIGI Online folosind acelasi username precum in website-ul principal.

DIGI Romania permite logarea in DIGI Online folosind datele contului DIGI

DIGI Romania revine cu acest mesaj in momentul de fata, readucandu-le aminte clientilor despre faptul ca pot folosi aceeasi combinatie de username si parola inclusiv pentru logarea in DIGI Online. Mai jos aveti si o explicatie cu privire la modul in care functioneaza acest sistem, el fiind extrem de usor de folosit, cu o optiune disponibila in cadrul website-ului DIGI Online pentru a alege logarea cu acelasi username folosit pentru logare in contul DIGI.

DIGI Romania ofera aici ceva ce alte grupuri de telecomunicatii aveau deja de multa vreme in Romania, usurand foarte mult capacitatea clientilor de a se bucura de servicii fara a tine minte foarte multe parole. Ideea pe care DIGI Romania o are este una extrem de buna, si e laudabila chiar daca vine dupa atat de multi ani in care a fortat oamenii sa foloseasca date de logare separate pentru contul DIGI si DIGI Online, dar lucrurile s-au schimbat in bine.

DIGI Romania ofera toate detaliile importante despre acest sistem chiar pe website-ul sau, asa ca puteti afla de acolo tot ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu imbunatatirile oferite.