WhatsApp: Decizia Oficiala, ce se Intampla in iPhone, Android

WhatsApp invitatie

WhatsApp a luat o decizie oficiala foarte importanta care vizeaza milioane de utilizatori din toata lumea, iar ceea ce ne ofera pentru iPhone si Android este extrem de important. Cei de la WhatsApp au luat decizia de a pregati inceperea testarii in versiune beta a uneia dintre cele mai mari schimbari pe care o va face pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, iar in baza a ceea ce vedem acum, se pare ca lucrurile se vor desfasura cu destul de multa rapiditate.

WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori cu telefoane iPhone si Android in intreaga lume, iar pentru ei face schimbarile pe care ei le asteapta de extrem de multa vreme deja. Sistemul la care WhatsApp lucreaza de cateva luni bune, daca nu cumva de cativa ani, ne va permite sa ne logam in multiple dispozitive folosind acelasi cont, dar ne va permite deasemenea sa folosim platforma pe toate fara a avea o conexiune de internet activa pe telefonul de pe carem facut contul.

WhatsApp: Decizia Oficiala, se Intampla in iPhone, Android

WhatsApp invitatie testare

WhatsApp va incepe sa testeze acest sistem cu unii dintre utilizatorii din intreaga lume, nu se stie clar daca doar cu cei care au versiunile beta ale iPhone si Android instalate, sau daca nu exista aceasta restrictie. Indiferent de situatie, cei de la WhatsApp vor incepe aceste teste in perioada urmatoare, astfel ca vom afla mai multe informatii cu privire la modul in care va functiona sistemul in momentul in care va fi lansat pe iPhone, Android si nu numai.

WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor din toata lumea o functionalitate pe care alte platforme de mesagerie similare o au disponibila deja de ani de zile, dar care in cazul sau ajunge abia acum. Practic, vom putea folosi acelasi cont WhatsApp de pe orice iPhone, Android, calculator, iPad, web, sau alte tablete, cu limita unui singur alt telefon conectat, si in cazul tuturor nu va fi nevoie ca telefonul principal sa mai fie conectat la internet in continuare.

WhatsApp vrea sa lanseze aceasta schimbare colosala pentru toata lumea chiar anul acesta, din cate se pare, dar testele facute acum vor determina perioada in care ea va fi oferita in mod oficial.