Netflix: Anuntul Oficial, Veste Grozava pentru Toti Abonatii

Netflix rebel

Netflix este in centrul unui anunt oficial importanta care bucura si surprinde oamenii din intreaga lume, iar asta pentru ca s-a decis productia unul nou film extrem de interesant de catre un regizor foarte cunoscut. Mai exact, Zack Snyder, regizorul care a produs Army of the Dead, Justice League, si multe alte filme foarte importante, urmeaza sa faca un nou film care se numeste Rebel Moon si care e inspirat din povestea Star Wars, ceea ce a atras atentia multora.

Netflix a extins colaborarea cu celebrul regizor pentru a face un nou film care sa aduca si mai multi abonati in cadrul platformei sale, in special cei care sunt interesati de povestile din jurul Star Wars. Se pare ca ideea din spatele Rebel Moon este veche de mai bine de un deceniu, Zack Snyder ocupandu-se intre timp cu alte proiecte speciale, insa acum Netflix vrea sa le ofere abonatilor sai ceva ce putini se asteptau sa vina in aceasta perioada in care nu e usor sa produci filme.

Netflix: Anuntul Oficial, Veste Grozava pentru Toti Abonatii

Netflix a comandat deja filmul Rebel Moon cu Zack Snyder in rol principal, dar el va fi lansat undeva in cursul anului 2022 pentru abonatii din intreaga lume, astfel ca mai avem de asteptat pana cand totul va fi disponibil. Filmul stiintifico-fantastic nu este singurul pe care Snyder il face pentru Netflix, ci al doilea, dar cum Army of the Dead e o serie de filme, vom vedea cu siguranta si alte titluri interesante facute de catre acelasi regizor pentru platforma americana.

Netflix asteapta de la Snyder inclusiv un film animat bazat pe mitologia norse, astfel ca vom vedea cu siguranta multe noutati foarte interesante de la companie in baza colaborarii cu acest regizor important. Desigur ca deocamdata nu se stie care vor fi actorii din Rebel Moon, sau cand va incepe productia, insa din moment ce totul e confirmat pentru Netflix, probabil ca vor incepe sa apara si detalii cu privire la ceea ce va fi produs pentru noi toti.

Netflix mai are si alte titluri foarte interesante pregatite pentru a fi produse pentru abonatii din intreaga lume, compania incercand sa recupereze in 2021 o parte din productia pierduta in 2020.