WhatsApp: 3 Trucuri Grozave in Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp dimensiune

WhatsApp este o aplicatie folosita de peste 2 miliarde de persoane in intreaga lume, foarte multi oameni bucurandu-se de functiile pe care ea le are implementate, insa asta inseamna ca nu stim cu totii despre toate. Mai exact, cei de la WhatsApp au integrat multe functii grozave despre care nu toata lumea stie, iar 3 dintre ele pot fi folosite in iPhone si Android pentru a ne imbunatati experienta de care avem parte in utilizarea zilnica a telefoanelor.

WhatsApp stie foarte bine cat de importante sunt unele functii pentru cei care folosesc in fiecare zi aplicatia de mesagerie, astfel ca ea continua sa integreze si noutati pe masura asteptarilor. Primul truc despre care vorbim astazi are legatura cu fisierele de mari dimensiuni care pot fi trimise prin WhatsApp, aplicatia limitand, de exemplu, dimensiunea pozelor si clipurilor video care pot fi trimise, la fel ca in cazul oricaror altor documente care pot fi partajate prin platforma.

WhatsApp: 3 Trucuri Grozave in Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp limiteaza la doar 16 MB dimensiunea fisierelor care pot fi partajate prin platforma sa, astfel ca filmele transferate vor avea calitatea substantial redusa daca au mai mult de cateva zeci de secunde, dar e posibil sa nu fie trimise complete. In aceasta idee, folosirea unor solutii de tip cloud, ca Dropbox, Google Drive, iCloud, e singura solutie pentru a trimite prin WhatsApp, filme, sau fisiere, de dimensiuni mari, si la calitate buna, in cazul continutului multimedia.

WhatsApp are un truc foarte util inclusiv pentru cei care au telefoane Android, ei putand ascunde filmele si pozele din galeria multimedia prin activarea unei simple optiuni disponibila in meniul de setari pentru chat-uri, dar despre care nu multa lume stie. In final, cei care folosesc WhatsApp se pot folosi de un alt truc grozav pentru apeluri, acesta permitand reducerea consumului de trafic de internet cand ele sunt realizate, optiunea fiind disponibila in meniul pentru controlarea spatiului de stocare.

WhatsApp mai are si alte trucuri grozave pe care le putem folosi pe iPhone si Android in utilizarea zilnica, iar despre destule dintre ele v-am vorbit deja in articole anterioare.