Netflix: Anuntul Oficial, SECRETUL Urias Dezvaluit in Final

Netflix realitate

Netflix a facut un anunt oficial care dezvaluie in sfarsit si un urias secret pe care compania a incercat sa-l tina ascuns pana in momentul de fata, dar pe care a ales intr-un final sa il confirme. Mai exact, cei de la Netflix au confirmat faptul ca sunt interesati atat de jocuri, cat si de continut pentru realitate virtuala, totul fiind dezvaluit ca parte a unui anunt de parteneriat cu casa de productie a celebrei Shonda Rhimes.

Netflix a anuntat totul chiar in cursul zilei de ieri, platforma de streaming video la cerere dorind sa ofere continut mult mai diversificat pentru abonatii sai, iar aparent asta inseamna si includerea de jocuri si continut pentru realitate virtuala. Acum cateva saptamani au aparut informatii conform carora cei de la Netflix angajeaza diversi fosti manageri ai unor mari companii producatoare de jocuri pentru a lansa propriile titluri in viitorul nu foarte indepartat.

Netflix: Anuntul Oficial, SECRETUL Urias Dezvaluit in Final

Netflix da acum de inteles ca toate zvonurile care sugerau faptul ca vrea sa produca jocuri au un adevar la mijloc, insa acum se merge mai departe si cu continutul pentru realitate virtuala. Desigur ca parteneriatul pe care Netflix l-a facut cu Shonda Rhimes nu spune ca tot acest continut va fi produs acum, ci se vorbeste despre descoperirea de oportunitati pentru a produce impreuna jocuri si continut pentru realitate virtuala, deci e clar ca americanii vor si acest lucru.

“Încercăm să ne dăm seama care sunt toate aceste moduri diferite … putem aprofunda acel fandom și, cu siguranță, jocurile sunt o componentă cu adevărat interesantă a acestui lucru. Nu există nicio îndoială că jocurile vor fi o formă importantă de divertisment și o modalitate importantă de aprofundare a acestei experiențe a fanilor.”

Netflix a finantat productia Bridgerton a celebrei Shonda Rhimes, aceasta fiind declarata de catre platforma americana drept cel mai urmarit serial lansat pana acum pentru abonatii sai. Avand in vedere succesul seriei, e normal ca Netflix sa caute sa extinda parteneriatul cu Shonda Rhimes, chiar daca inca nu stim ce anume ar putea face impreuna pe partea de jocuri, sau continut pentru realitate virtuala, insa va fi extrem de interesant de aflat.

Netflix vrea sa diversifice oferta pentru abonatii din intreaga lume in contextul in care are concurenta mare din partea Disney, reusind totusi sa ramana cea mai mare platforma de streaming video la cerere.