BANCA Transilvania: Schimbarea OFICIALA pentru Toti Clientii

banca transilvania pseudonim

BANCA Transilvania a facut o schimbare oficiala foarte importanta pentru toti clientii sai din toata Romania, iar daca esti unul dintre ei, atunci ar trebui sa stii ce anume a fost imbunatatit pentru tine. Cei de la BANCA Transilvania au anuntat in 2021 implementarea unui sistem numit Alias Pay, el permitand primirile si trimiterile de bani catre alte banci folosind doar un numar de telefon si numele persoanei care urmeaza sa primeasca acele sume de bani.

BANCA Transilvania a decis sa faca aceasta schimbare in parteneriat cu o alta banca din Romania, totul pentru a le oferi clientilor o experienta mult mai buna pentru folosirea serviciilor sale oricand au nevoie. Chiar daca BANCA Transilvania a implementat sistemul doar in partenriat cu CEC Bank deocamdata, exista deasemenea aceeasi tehnologie oferita inclusiv de catre alte banci, cei de la ING Bank avand-o oferita pentru plati intre conturile proprii de multa vreme.

BANCA Transilvania: Schimbarea OFICIALA pentru Toti Clientii

banca transilvania pseudonim plati

BANCA Transilvania le ofera totusi, impreuna cu CEC Bank, propriilor clienti posibilitatea de a transfera bani intre conturile bancilor doar in baza unui numar de telefon si a unui nume. Aceste doua date importante pentru identificarea clientilor sunt singurele necesare pentru ca acest proces sa aiba loc, astfel ca nu trebuie sa notati IBAN-uri lungi pentru a putea trimite bani, sisteme similare fiind oferite peste tot in lume de foarte multa vreme deja.

BANCA Transilvania le spune clientilor ca pentru a putea primi bani prin Alias Pay trebuie mai intai sa isi faca un alias, iar asta poate fi extrem de usor realizat direct din aplicatia BT Pay pentru telefoane. Acolo aveti un meniu dedicat pentru a va bucura de acest sistem oricand aveti nevoie, cei de la BANCA Transilvania oferind si o metoda foarte usoara de a inregistra un alias, sau de a trimite bani catre oricine avem nevoie in orice moment.

BANCA Transilvania ofera mai multe detalii cu privire la acest sistem chiar prin intermediul website-ului sau, dar si a aplicatiei BT Pay, deci puteti afla foarte rapid tot ceea ce aveti nevoie.