WhatsApp: 2 Noi SECRETE Majore Descoperite pentru Telefoane

whatsapp intern

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume cu 2 miliarde de utilizatori activi in fiecare zi, are dezvaluite 2 secrete importante pentru telefoane despre care nu toata lumea stia. Mai exact, vorbim despre noutati din versiunea beta a aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele iPhone, in cadrul acesteia fiind descoperite aceste schimbari extrem de interesante de care noi ne vom putea bucura in viitorul nu foarte indepartat, dar trebuie sa asteptam ca ele sa fie lansate oficial.

WhatsApp are o prima schimbare importanta in faptul ca in cadrul aplicatiei pentru telefoanele iPhone a fost confirmata implementarea functiei care ne permite sa trimitem poze si clipuri video care dispar dupa vizualizare. In versiunea beta pentru Android a aplicatiei WhatsApp aceasta functionalitate a fost implementata de cateva saptamani, insa iata ca acum ea ajunge inclusiv in versiunea pentru telefoanele iPhone, ceea ce vine ca o veste grozava pentru noi.

WhatsApp intern vizualizare

WhatsApp: 2 Noi SECRETE Majore Descoperite pentru Telefoane

WhatsApp are deasemenea confirmata implementarea unei alte schimbari mult mai importante pentru telefoanele iPhone, mai exact o refacere a notificarilor interne ale aplicatiei care sunt afisate cand primim mesaje noi. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata noul format pentru aceste notificari, el fiind gandit pentru a afisa mai multe informatii pentru notificarile pe care le primim prin WhatsApp, chiar daca ele sunt afisate in aplicatie si nu in centrul de notificari.

WhatsApp intern notificari

WhatsApp va permite afisarea mesajelor complete, dar si a preview-urilor pentru poze si clipuri video, aceste noi notificari urmand a ne permie sa vedem ce mesaj ma primit fara a deschide efectiv conversatia. Schimbarea este una extrem de buna pentru aplicatia WhatsApp deoarece ne scuteste de deschiderea conversatiei pentru a vedea daca am primit un mesaj important, sau nu, dezvaluirea noutatilor direct din notificare ajutandu-ne sa nu ne parasim o alta conversatie pentru a vedea ceva care poate nu era important.

WhatsApp testeaza aceasta modificare in momentul de fata cu utilizatorii care au telefoane iPhone, insa ea va fi lansata in mod oficial abia dupa ce va fi suficient de bine testata pentru a se ajunge la concluzia ca poate fi oferita oficial fara probleme.