Huawei: Confirmarea Deciziei Importante pentru Noi Telefoane

Huawei imaginatie

Huawei are confirmata astazi o decizie foarte importanta pentru noile modele de telefoane la care compania chinezeasca lucreaza in momentul de fata si pe care vrea sa le puna in vanzare pentru clientii sai in viitorul apropiat.

Vorbim despre seria P50 pe care Huawei vrea sa o puna la vanzare in viitorul nu foarte indepartat, ea urmand a veni cu inovatii foarte importante pentru clienti, acum fiind confirmate specificatiile camerelor care vor fi oferite.

Huawei urmeaza sa ofere in modeluil P50 o camera care are senzori de imagine IMX707 si IMX600 de la Sony, impreuna cu un senzor telephoto care poate face zoom optic de pana la 3X, relativ mic, dar decent pentru un asemenea telefon.

In cazul P50 Pro cei de la Huawei vor sa le ofere clientilor din toata lumea senzori de imagine IMX800 si OV64A impreuna cu un senzor de imagine telephoto periscop cu zoom de pana la 5X, impreuna cu un senzor de imagine ToF.

Huawei: Confirmarea Deciziie Importante pentru Noi Telefoane

Huawei are planuri foarte mari pentru noile sale modele de telefoane, iar asta nu e tocmai ceva neasteptat, chinzii incrcand sa aduca pe piata telefoane care sa fie cu adevarat dorite de catre clientii din intreaga lume.

Problema celor de la Huawei sta in sanctiunile impuse de catre SUA, compania chinzeasca neputand sa isi vanda produsele chiar asa cum isi doreste, astfel ca indiferent ce modele de top va lansa, distributia lor va fi limitata.

Huawei vrea totusi sa implementeze in telefoanele sale noi cat mai multe tehnologii de ultima ora, chiar daca acest lucru nuv a fi chiar atat de usor de realizat, si chiar daca diversii sai parteneri sunt limitati de sanctiuni.

Stim deja ca cele mai recente serii de telefoane pe care Huawei le vinde au avut probleme cu lipsa din Android a Google Play Store si a multor servicii, insa separat de asta exista si alte dificultati peste care chinzii trebuie sa treaca.

Huawei intentioneaza sa lanseze noile modele de telefoane undeva in cursul urmatoarelor saptamani, nimeni nu stie foarte clar cand, asa ca mai avem de asteptat destul pentru aparitia lor.