iOS 14.7 Rezolva o Problema foarte Serioasa pentru iPhone

iOS 14.7 este in momentul de fata in plin proces de pregatire pentru lansare de catre compania Apple, iar conform informatiilor venite inca din faza de testare a actualizarii, se pare ca ea va rezolva o problema foarte enervanta a telefoanelor iPhone, una recent descoperita.

Recent a fost descoperit faptul ca anumite denumiri pentru retelele telefoanelor iPhone pot bloca in totalitate funcitonalitatea Wi-Fi, uneori chiar si daca sunt resetate setarile de retea, insa iOS 14.7 are implementata si o rezolvare pentru aceasta situatie.

iOS 14.7 este disponibil in momentul de fata in versiune beta pentru toti cei care au telefoane iPhone, iar dupa instalarea sa, nu conteaza ce fel de denumire este folosita pentru o retea Wi-Fi deoarece nu va mai fi blocata functionalitatea, sau cel putin asta a fost descoperit deja.

Apple nu mentioneaza aceasta schimbare in lista de noutati pe care iOS 14.7 o va avea pentru iPhone, iPad, iPod Touch, dar verificarea problemei a avut drept rezultat descoperirea faptului ca ea nu ami reprezinta o bataie de cap pentru utilizatorii de iDevice-uri.

Vestile sunt foarte bune pentru noi toti deoarece avem in final parte de o rezolvare pentru o problema extrem de serioasa care poate afecta pe oricine deoarece oricand poate fi creata o retea cu o denumire de acest gen in orice fel de spatiu public din lume.