Orange: MILIOANE de Clienti Vizati de o Recomandare Oficiala

Orange deconectare

Orange a emis o noua recomandare oficiala pentru milioane de clienti din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, sau chiar daca nu, atunci ar fi bine sa stii ceea ce spune operatorul. Cei de la Orange continua recomandarile menite sa ii invete pe clientii din toata Romania cum sa incerce sa protejeze planeta, iar asta in conditiile in care in toata lumea a pornit o campanie pentru reducerea emisiilor de carbon pentru protejarea climei.

Orange le-a mai facut clientilor din Romania in ultimele luni recomandari prin care sa le arate metode menite sa reduca macar partial consumul de energie, iar acum vine una similara pentru noi. Cei de la Orange ne recomanda ca atunci cand avem o retea Wi-Fi de incredere in preajma noastra, sa ne econectam la ea pentru a nu folosi reteaua de telefonie mobila si a reduce consumul de energie pe care telefonul il inregistreaza.

Orange: MILIOANE de Clienti Vizati de o Recomandare Oficiala

Orange face aceasta recomandare deoarece telefoanele, tabletele, laptop-urile, etc, consuma mai putina energie in momentul in care sunt conectate la retele Wi-Fi comparativ cu momentele in care folosesc retelele de telefonie mobila. Diferenta in consum intre cele doua moduri de utilizare este mare, iar asta duce si la incarcari mai dese ale terminalelor mobile, deci utilizarea retelelor Wi-Fi mai des decat in mod normal poate reduce acest consum de energie.

Orange vine cu aceasta recomandare pentru toti clientii, insa oricare dintre romani pot face acelasi lucru, iar chiar daca de la 1/2 persoane nu se simte o schimbare de acest gen, cand e vorba de milioane de oameni, situatia e alta. Daca nu va intereseaza salvarea planetei, atunci e bine sa stiti ca recomandarea va ajuta sa obtineti o autonomie mult mai buna de la telefoanele si tabletele voastre, ea putand creste chiar si cu 1/2 ore de utilizare, in functie de cum le folositi.

Orange ofera pe website-ul sau mai multe recomandari pentru clientii care vor sa afle cum pot proteja planeta prin gesturi mici, dar care pot avea impact mare daca sunt folosite la scara larga.