BCR Romania: Foarte IMPORTANT Anunt Oficial pentru Clienti

BCR Romania vacanta

BCR Romania are un foarte important anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, el fiind emis chiar astazi, deci trebuie sa stii despre el pentru ca vorbeste despre o schimbare serioasa care a fost facuta de catre banca acum.

Cei de la BCR Romania le spun clientilor despre faptul ca au actualizat aplicatia de mobile banking numita George, noua versiune a ei aducand o rezolvare pentru problemele care au fost raportate pana acum cu privire la folosirea sa.

BCR Romania spune ca noua versiune a aplicatiei George pentru telefoanele Android vine cu rezolvarile problemelor privind platile facturilor, sau a transferurilor in euro, astfel ca ar trebui sa nu mai intampinati dificultati cu ele.

Se pare ca aceste probleme au fost raportate de catre destui clienti din moment ce BCR Romania s-a gandit sa le rezolve, astfel ca toata lumea ar trebui sa se bucure de o experienta mult mai buna cand vine vorba despre aplicatie.

BCR Romania: Foarte IMPORTANT Anunt Oficial pentru Clienti

BCR Romania stie foarte bine cat de importanta este experienta oferita de catre aplicatia sa de mobile banking pentru clienti, astfel ca de aceea a decis sa repare rapid aceste probleme pentru ca oamenii sa nu aiba batai de cap.

In cazul aplicatiei George pentru telefoanele iPhone nu exista vreo modificare de acest gen facuta de catre cei de la BCR Romania, doar versiunea pentru Android fiind modificata in momentul de fata, deci ar trebui sa instalati actualizarea.

BCR Romania are o aplicatie George foarte complexa, oferind o varietate de functionalitati pentru clientii care au ales sa o instaleze in propriile telefoane mobile pentru a o folosi in viata de zi cu zi, asa ca e bine sa o aveti actualizata.

De obicei aceste actualizari aduc si rezolvari pentru alte probleme care au fost raportate la BCR Romania, sau pentru performantele generale de care se bucura utilizatorii cand folosesc aplicatia, asa ca de aceea e bine sa le instalati.

BCR Romania distribuie aplicatia George in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, iar daca vreti sa o descarcati, ar trebui sa o faceti numai din aceste doua magazine de aplicatii.