Huawei: Anunt despre Schimbarile care Vin pentru Android

Huawei aab

Huawei a facut un anunt important cu privire la schimbarile care vin pentru Android de la compania Google, chinezii vorbin despre o serie de modificari la care cei din Mountain View lucreaza pentru a face sistemul de operare mai sigur, dar si sa ofere o experienta mai buna.

Huawei spune ca noul format AAB, la care Google lucreaza si pe care vrea sa il implementeze in Android, nu va afecta in vreun fel Harmony OS, deci desi Google vrea sa renunte la formatul APK pentru aplicatii, cei care vor cumpara telefoanele chinzilor nu au de ce sa se teama.

Huawei spune ca noul format AAB este similar cu Atomic Service implementat in Harmony OS, deci nu vor exista probleme in ceea ce priveste oferirea acestei schimbari importante pentru sistemul de operare la care compania chinzeasca lucreaza in momentul de fata.

“Raspunsul este nu. Formatul AAB este în esență similar cu serviciul atomic al Harmony. Până în prezent, Harmony-ul Huawei este încă în faza incipientă și nu poate reprezenta o amenințare pentru Android-ul Google.”