LIDL Romania: Oficial, ce le Ofera GRATUIT de Azi Clientilor

0

LIDL Romania tigaie

LIDL Romania isi surprinde din nou clientii din toata Romania astazi cu un anunt oficial prin care dezvaluie ce le ofera gratuit tuturor celor care ajung in magazinele sale din toata tara si isi fac cumparaturile.

Mai exact, LIDL Romania au decis sa lanseze un nou concurs extrem de interesant prin care le ofera romanilor posibilitatea de a castiga premii sub forma de vouchere gratuite de cumparaturi, dar si seturi de gatit precum in Spania, totul foarte simplu si usor.

LIDL Romania surprinde cu decizia de a organiza acest concurs care re data de inceput chiar astazi, 12 iulie, iar el are la baza achizitia de produse in valoare de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele din toata tara.

Printre produsele pe care trebuie sa le cumpere clientii LIDL Romania din toate magazinele din tara trebuie sa se numere si cele de la Sol & Mar, ele avand legatura cu latura iberica a concursului, dar nu conteaza ce valoare au cele cumparate.

LIDL Romania: Oficial, ce le Ofera GRATUIT de Azi Clientilor

LIDL Romania tigaie spania

LIDL Romania impune deasemenea si inscrierea bonului de cumparaturi direct pe website-ul lantului de supermarket-uri pentru a putea fi considerati ca fiind valid inregistrati pentru a avea sansa de a castiga premiile care sunt oferite.

Concursul celor de la LIDL Romania se desfasoara doar in cursul acestei saptamani, pana in data de 18 iulie, deci mai aveti doar cateva zile la dispozitie pentru a cumpara produsele care va permit sa participati, dar si sa va inscrieti.

LIDL Romania ofera 5 seturi de gatit ca in Spania, tigai electrice multifunctionale, impreuna cu 5 vouchere de cumparaturi in valoare de 200 de LEI fiecare, astfel ca aveti toate motivele sa va inscrieti pentru a putea castiga orice este oferit de catre companie.

Mai multe detalii despre promotia LIDL Romania sunt disponibile intr-o pagina speciala de pe website-ul lantului de supermarket-uri, asa ca va puteti orienta acolo in functie de ceea ce va intereseaza sa cumparati.

LIDL Romania mai are si alte promotii in plina desfasurare in Romania in aceasta perioada, asa ca daca nu sunteti convinsi ca acest concurs ar fi pentru voi, puteti sa va orientati si dupa altele.