GTA 6: Schimbarea URIASA Adusa in Joc Direct de la Fortnite

GTA 6 este pregatit pentru lansare cu multe noutati foarte interesante pentru jucatorii din intreaga lume, cei de la Rockstar Games evitand sa grabeasca aducerea pe piata a acestui joc astfel incat el sa poata fi dezvoltat asa cum trebuie pentru a oferi si o experienta buna.

GTA 6 are printre noutatile foarte importante si o schimbare majora pentru stilul de joc, una inspirata direct din Fortnite, iar asta pentru ca lumea virtuala a jocului ar urma sa evolueaze impreuna cu cu toate misiunile prin care jucatorii trec in timpul povestii titlului.

GTA 6 va avea o lume virtuala care va evolua de-a lungul timpului intr-o masura mult mai mare decat in cazul titlurilor anterioare, Rockstar Games incercand sa mearga pe ideea care a adus succesul Fortnite, mai ales ca pune accent mare si pe partea online a titlului.

GTA 6 ar urma sa fie mult mai modern decat versiunile anterioare, iar firul epic ar trebui sa se desfasoare tot in Vice City, cu mai multe personaje pe care le vom putea controla, asa cum se intampla in GTA 5, deci nu se va schimba chiar totul pentru noul joc al Rockstar Games.

GTA 6 ramane totusi foarte departe de lansarea oficiala, iar asta pentru ca planurile companiei Rockstar Games sunt de a lansa titlul undeva prin 2024, sau 2025, totul in functie de cum va decurge dezvoltarea si de cat succes va mai avea GTA 5 Online intre timp.