Auchan: Mesajul IMPORTANT ce le Ofera Gratuit Romanilor Acum

0

Auchan adunare

Auchan le transmite un mesaj important clientilor din toata Romania in aceasta perioada, iar asta deoarece inca mai ofera gratuit ceva de care toata lumea ar trebui sa profite cat inca mai poate. Mai exact, cei de la Auchan desfasoara in continuare o promotie speciala pentru clientii care au un card MyClub si ofera o serie de premii extrem de interesante in bani pe card pentru toti cei care decid sa continue sa-si faca cumparaturile in locatiile sale.

Auchan prezinta mai jos ceea ce ofera in mod gratuit pentru clientii din toata Romania pana la finalul acestui an, si vorbim despre sume serioase de bani oferite pe cardurile MyClub pentru toata lumea. Daca iti faci cumparaturile in magazinele Auchan pana la finalul anului folosind un card MyClub, atunci ai in continuare sansa de a primi gratuit unul dintre premiile grozave, adica 2000 de euro lunar, sau 10 premii cu returnarea valorii cumparaturilor pe card.

Auchan: Mesajul IMPORTANT ce le Ofera Gratuit Romanilor Acum

Auchan limiteaza valoarea de returnare a cumparaturilor pe cardurile MyClub la 5000 de LEI, deci daca aveti norocul sa castigati cand faceti cumparaturi de valoare mare, veti primi inapoi bani doar pana la acea suma. Avand in vedere ca Auchan are destui clienti care au carduri MyClub facute deja, sansele de castig nu sunt extrem de mari, dar merita totusi sa incercati sa obtineti gratuit premiile pe care lantul de hypermarket-uri le ofera.

Auchan ofera o varietate de reduceri pentru clientii care fac parte din MyClub, iar aceste premii pe care le ofera gratuit sunt un bonus foarte interesant care nu ar trebui trecut cu vederea de catre cineva. Avand in vedere ca aceste promotii dureaza pana la finalul acestui an, aveti suficient timp sa profitati de tot ceea ce ofera Auchan, mai ales ca puteti sa participati si de mai multe ori la toate reducerile care sunt disponibile.

Auchan are deasemenea si alte promotii extrem de interesante despre care ar trebui sa profitati chiar daca nu aveti un card MyClub, dar n-ar strica sa nu ratati promotiile care sunt oferite acum.