WhatsApp: Schimbarea Complet Neasteptata pentru Telefoane

WhatsApp director

WhatsApp continua schimbarile complexe pentru aplicatia folosita de peste 2 miliarde de oameni din intreaga lume, astfel ca astazi vorbim despre ceva ce nu prea parea sa fie vreodata luat serios in calcul de catre compania americana. Mai exact, cei de la WhatsApp vor sa faca un director al companiilor care au conturi in platforma WhatsApp Business astfel incat ele sa poata fi descoperite mult mai usor de catre oamenii care folosesc platforma.

WhatsApp a promovat extrem de serios aceasta platforma importanta pentru viitorul companiei deoarece prin intermediul sau sunt generati bani folositi pentru a ii sustine existenta in continuare. Avand in vedere ca nu toate companiile pot ajunge la orice clienti pentru a promova faptul ca sunt active in WhatsApp prin platforma special dedicata lor, acest director va ajuta oamenii obisnuiti sa descopere mai usor companiile din platforma, totul direct din aplicatia de mesagerie.

WhatsApp face un director pentru companii

WhatsApp director companii

WhatsApp urmeaza sa creeze o sectiune speciala in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, iar in cadrul sau vom putea face toate cautarile pentru a gasi companiile care sunt active in platforma. Imaginea de mai sus confirma faptul ca WhatsApp vrea sa faca acest director de companii, insa deocamdata nu avem si informatii cu privire la modul in care ar urma sa arate el atunci cand va fi 100% pregatit pentru a fi oferit, dar teoretic n-ar trebui sa fie ceva complicat.

WhatsApp vrea sa ajute oamenii obisnuiti sa intre mai usor in contact cu oricare dintre companiile care le furnizeaza servicii, sau de la care vor sa cumpere ceva, astfel ca platforma dedicata lor e o idee excelenta. La fel de buna este si ideea de a crea un director prin care sa poata fi descoperite mai usor toate aceste companii, WhatsApp facand totul foarte usor de folosit de catre companii, dar si de catre utilizatorii care au iPhone si Android.

WhatsApp va lansa aceasta schimbare abia in momentul in care va considera ca ea este 100% pregatita pentru a ne fi oferite, deocamdata totul fiind testat in versiune beta.