Orange: Anuntul Oficial, ce Ofera Gratuit in Acest Weekend

Orange formula

Orange are un nou anunt special pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit in acest weekend ceva special de care oricine ar trebui sa profite chiar acum. Mai exact, cei d ela Orange au anuntat ca in weekend este oferit gratuit acces la canalele Look Sport Plus si Look 4K care sunt disponibile in cadrul platformei Orange TV Go, iar doar clientii care au un cont in aceasta platforma se vor putea bucura de tot.

Orange spune ca accesul gratuit de care se vor putea bucura clientii din toata Romania are la baza marele premiu al Marii Britanii la Formula 1, iar asta deoarece gratuitatea este gandita pentru a-l putea vedea. Exista in randul clientilor celor de la Orange multi oameni care sunt dornici sa vada marile premii de Formula 1 chiar si cand nu se afla in fata televizorului, iar cu ajutorul Orange TV Go totul poate fi vazut foarte usor de catre oricine este intresat.

Orange: Anuntul Oficial, ce Ofera Gratuit in Acest Weekend

Orange ofera de ceva vreme acces gratuit la Look Sport Plus si 4K in cazul unor evenimente sportive speciale, iar acum continua traditia cu acest eveniment foarte important din sezonul de Formula 1. In mod normal, cei de la Orange impun activarea unei extraoptiuni speciale pentru a putea urmari prin Orange TV GO canalele Look Sport Plus si 4K, astfel ca daca nu sunteti acasa in aceasta perioada, ar fi bine sa profitati de gratuitate.

Orange stie ca multi romani sunt in vacanta in aceasta perioada si poate nu au un televizor in fata, insa din moment ce ofera si 100 GB de trafic de internet gratuit, veti putea urmari evenimente de acest gen oricand. Vizionarea unui asemenea eveniment poate consuma zeci de GB de trafic de internet, asa ca daca nu ati activat la Orange promotia cu 100 GB de trafic gratuit, atunci poate ca ar fi cazul sa faceti acest lucru chiar acum.

Orange ofera toate detaliile despre aceasta promotie direct pe website-ul sau, astfel ca puteti merge acolo pentru a descoperi toate informatiile importante despre care ar trebui sa stiti.