BANCA Transilvania: Ce le Transmite Clientilor cu Noul Mesaj Oficial

BANCA Transilvania alerte

BANCA Transilvania a publicat un nou messaj oficial care vizeaza clientii din toata Romania, iar prin intermediul sau incearca sa le transmita romanilor ceva ce multi dintre ei nici macar nu stiu. Mai exact, BANCA Transilvania le spune romanilor din toata tara faptul ca au posibilitatea de a afla foarte rapid in momentul in care se inregistreaza o plata in contul lor, iar asta multumita sistemului BT Alert care este disponibil pentru toti romanii care sunt dornici sa profite de el.

BANCA Transilvania prezinta intr-o pagina de pe website-ul sau ceea ce aduce acest sistem pentru toti clientii sai din toata tara, iar daca inca nu ati auzit de el, atunci poate ca ar fi bine sa aflati ce ofera. Mai toate bancile din Romania ofera posibilitatea de a fi alertati in momentul in care intra, sau ies, bani din conturile noastre, fie ca o fac prin mesaje SMS, sau notificari de la aplicatiile mobile, iar BANCA Transilvania are ceva similar oferit acum.

BANCA Transilvania: Noul Mesaj OFICIAL care Vizeaza Clientii

BANCA Transilvania ofera prin BT Alert mesaje de tip SMS cu schimbarile din conturi de fiecare data cand se inregistreaza plati care au legatura cu conturile curente, cele de TVA, sau cele de consemnare. Indiferent daca e vorba despre un ordin de plata, cec, bilet la ordin, sau cambie, atat timp cat plata are legatura cu unul dintre conturile clientului, cei de la BANCA Transilvania spun ca o notificare de tip SMS va fi trimisa pe numarul de telefon atasant contului.

BANCA Transilvania este constienta de faptul ca pentru clientii sai este foarte important sa fie mereu instiintati in legatura cu toate schimbarile care au loc in legatura cu conturile lor. In aceasta idee, BANCA Transilvania poate sa trimita atat notificari prin SMS, cat si notificari prin intermediul aplicatiei BT Pay, totul in functie de ceea ce foloseste clientul in momentul in care acele palti sunt inregistrate pentru contul sau de client alt bancii.

BANCA Transilvania ofera mai multe detalii pe website-ul sau despre tot acest sistem, asa ca daca sunteti interesati de toate informatiile, puteti merge acolo pentru a afla mai multe despre ele.