Raiffeisen Bank: Oficial, Important Anunt Azi pentru Clienti

Raiffeisen Bank a publicat un anunt oficial foarte important pentru clientii romani, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu ceea ce transmite.

Raiffeisen Bank mobilitate

Raiffeisen Bank transmite astazi un important anunt pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stii in momentul de fata pentru ca s-ar putea sa fii vizat direct de ceea ce se intampla. Mai exact, Raiffeisen Bank a actualizat aplicatia RaiPay pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, ea fiind gandita pentru a facilita platile mobile in toata Romania folosind telefoanele care au acest sistem de operare creat de catre Google.

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, iar pentru clientii sai din toata tara incearca sa ofere doar cea mai buna experienta posibila pentru folosirea serviciilor. Din pacate, Raiffeisen Bank nu a implementat suport pentru Google Pay pana in momentul de fata, astfel ca singura solutie pentru a face plati mobile cu telefoanele Android este aplicatia RaiPay, ea fiind actualizata destul de recent pentru clientii care vor sa o foloseasca.

Raiffeisen Bank: Oficial, Important Anunt Azi pentru Clienti

Raiffeisen Bank spune ca in cazul acestei actualizari recente pentru RaiPay a implementat imbunatatiri menite sa faca experienta de folosire mai buna, dar sa si rezolve diverse probleme de functionare. Avand in vedere ca Raiffeisen Bank a publicat mesajul standard pentru actualizarile pe care le ofera pentru aplicatiile in care nu s-au implementat functii noi, putem trage concluzia ca e vorba daor despre rezolvarea de probleme si imbunatatirea performantelor generale, dar nimic altceva.

Raiffeisen Bank nu a dat de inteles in perioada recenta ca intentioneaza sa si implementeze suport pentru Google Pay, astfel ca nu exista vreo dovada a faptului ca urmeaza sa se intample acest lucru prea curand. Pe de alta parte, nu e exclus ca pana la finalul anului, sau poate la inceputul anului viitor, cei de la Raiffeisen Bank sa implementeze suport pentru sistem, mai ales ca ofera deja posibilitatea de a folosi Apple Pay, deci ar fi logic sa permita si folosirea sistemului Google.

Raiffeisen Bank ofera toate informatiile necesare folosirii RaiPay direct pe website-ul sau, astfel ca puteti intra acolo pentru a afla tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu modalitatea de utilizare.